Andlighet

Andlighet något mer än vi förstår. Något vi söker när vi behöver tröst, läkning eller vägledning i livets olika skeenden. Livets mysterium är vackert men också en svår ”skola” där ingen av oss VET vad som döljer sig bakom nästa hörn. Vi bör vara ödmjuka och komma ihåg att ingens val eller någons väg är rätt eller fel. Allting vi går igenom en lära för utveckling.

Jag började söka andligt upptill alternativa läkningsmetoder när jag inte mådde bra i slutet på 90-talet. Jag gick till medium, healers, besökte meditationer, och i början på 2000-talet började jag även utbilda mig för att 2006 starta mitt egna företag och hjälpa andra.

Jag började med att ge healing i olika former, mediala konsultationer, seanser samt tarot-läggningar. Jag utbildade mig också till regressionsterapeut (tidigare-liv). Jag kände redan från början starkt för shamanismen och ville lära mig mer. Detta blev min väg framåt, samtidigt som jag också jobbade med trance på olika sätt. Jag började dela med mig till andra i kurser och workshops men 2014 lade jag vissa saker på hyllan för att fokusera inför det jag kände på mig skulle komma. År 2015 påbörjade jag mitt arbete med Shamanic Sacred Plant Medicine San Pedro/ Huachuma som är högsta manifestationen av andligt och shamanskt arbete. Den läran och de utmaningar jag fick är jag oändligt tacksam över och behövs för att kunna stå med fötterna på Jorden i arbetet med energier, alternativhälsa och andligt arbete. Dessutom fick gåvan som jag var ämnad att göra som ”Sammarah”, att hålla San Pedro ceremonier för andra människor. Jag skriver om berättelsen i MIN BOK. I min nästa bok kommer resten av denna fantastiska resa. Läs gärna mer om mig på HÄR

Andlighet må vara vägen men inte destinationen som istället är total KÄRLEK. Där existerar inget motstånd, ingen rädsla ej heller något dömande. Den vibrationen tar oss till varandet och därmed ett fritt MEDVETANDE som är utan ord, tanke eller känsla. Då är vi inte längre fast i vår fysiska kropp utan fria, rörliga och oändliga.

Tryck HÄR för att läsa mer om mina olika sessioner.

VARMT VÄLKOMMEN TILL DET SOM ÄR MER ÄN VÅR VANLIGA VERKLIGHET!