Avalons Mysterier Glastonbury England

Torsdagen 4 april – Tisdagen 9 april 2019

Återigen en uppskattad repris efter många besök här med grupper sedan 2012. Välkommen på magiska dagar med likasinnade att uppleva en omtalad plats på Jorden. Här har riter och magi förekommit i alla tider och platsen myllrar av öppensinnliga människor från många av världens hörn. Glastonbury sägs vara hjärtats plats på Jorden och de flesta brukar känna att något vackert och ödmjukt uppstår inom dem själva under vistelsen här.

Glastonbury i april är som västra Sverige i maj. Vi bor hos mina vänner på deras fina Bed and Breakfast MITT I STAN och äter frukost tillsammans varje morgon innan vi tar oss ut på upplevelser. Vi kommer besöka the Tor, Chalice Well, Glastonbury Abbey och the Holy Thorn. Vi kommer göra meditationer och sharings på olika platser. På kvällen gör vi något trevligt tillsammans och kanske går vi till puben för de som önskar och tar en öl.

Jag rekommenderar att se filmen eller läsa boken ”Avalons Dimmor” för att få en liten inblick i legenden om Avalon. Under en halvdag finns möjlighet att åka till Stonehenge för de som önskar. Den utflykten är till självkostnadspris och betalas på plats.

PRIS: 6 800 KR
Totalpriset är inklusive kurs, logi och frukost men kommer delas upp i två delar. En del betalas via faktura och en del av priset kommer du få betala på plats till de som äger stället där vi bor, eftersom jag inte får sälja transfer eller logi. Flygbiljetten tillkommer på ca 1000 kr tur och retur.  

För intresseanmälan maila mig på info@livetochsjalen.se. När du fått din plats bekräftad köper du din flygbiljett. Du får hjälp av mig att göra detta på nätet eller via kontakter jag har. Du kan välja att flyga med mig som de flesta gör eller från annan ort. Därefter får du ett anmälningsdokument via mail. Fyll i och skicka till mig i samband med att du betalar anmälningsavgiften på 500 kr till mitt bankgiro 207-0340. Resterande belopp betalas senast 30 dagar före avresa via en faktura som du får på din mailadress. Detaljerad information inför resan skickas ut ca 2-3 veckor innan. Har du någon form av rörelsehinder kontakta mig för ett samtal innan du bestämmer dig att följa med.

OBS! Tänk på att ha en bra försäkring som täcker sjukdom, förhinder, eventuella försenade eller inställda flyg, strejker, naturkatastrofer eller liknande.

VÄLKOMMEN på en magisk upplevelsevecka med likasinnade människor!