En Natt på Slottet

Återigen återkommer detta event efter förfrågningar! En kväll och natt på slottet för ER som vill ha en spännande kväll med likasinnade samt få möjligheten att känna in energier, vägledas och uppleva LITE MER!

Kvällen börjar med en trum-meditation. Därefter kommer deltagarna få personliga budskap från det jag uppfattar i ett större perspektiv och det som är MER än vår fysiska verklighet. Under kvällen kommer vi också gå på promenad ute på fästningen för att känna energier. På kvällen har vi en mysig stund där vi umgås och pratar om livet och existentiella frågor. Nattens upplevelser och avslutande vägledning delar vi sedan på morgonen efter innan avslut.

Tid: Fredagen 18:00 – Lördagen ca 11:00
Datum: 1 mars – 2 mars
Pris: 1380 kr betalas dagen innan via bankgiro 207-0340 eller till swish 123 181 47 06
Plats: Varbergs Fästning
Boka: Genom knappen ovan

Möjlighet till frukost finns till självkostnadspris, rekommenderas varmt eftersom vi går upp till Borggården och äter i mysig miljö. Föranmälan som är bindande om inte din plats kan ersättas av annan. Ta med en middag och dryck som kan vara sallad, smörgåsar eller matlåda. En påminnelse och övrig information kommer skickas några dagar innan.

VÄLKOMMEN!