En Natt på Slottet

Ett underbart julklappstips kanske!

En kväll och natt på slottet för ER som vill ha en spännande kväll med likasinnade samt få möjligheten att känna in energier, vägledas och uppleva LITE MER!

Kvällen börjar med en trum-meditation samt ett litet föredrag personlig utveckling och ökad medvetenhet. Därefter kommer deltagarna få kanaliserade budskap och några får en hälsning från anhöriga eller vänner på ”andra sidan”. Under kvällen kommer vi också gå på promenad ute på fästningen för att känna energier. På kvällen har vi en mysig stund där vi umgås och pratar om livet och existentiella funderingar. Nattens upplevelser, vägledning och guider delar vi sedan morgon efter till frukost innan avslut.

Tid: Fredagen 18:00 – Lördagen ca 11:00
Datum: 28 december – 29 december
Pris: 1380 kr betalas dagen innan via bankgiro 207-0340 eller till swish 123 181 47 06
Plats: Varbergs Fästning
Boka: Genom knappen ovan

I eventet ingår övernattning med sängkläder i en- eller dubbelrum. Möjlighet till frukost finns till självkostnadspris. Föranmälan som är bindande om inte din plats kan ersättas av annan. Ta med en middag och dryck som kan vara sallad, smörgåsar eller matlåda. Vin eller öl i måttlig mängd är helt OK. En påminnelse och övrig information kommer skickas några dagar innan.

VÄLKOMMEN!