Föreläsning – Förändra ditt liv!

Välkommen på en härlig föreläsning med inspiration, kraft och glädje! ALLA kan vi förändra det vi önskar! All förändring börjar i vårt inre för att också förändra det yttre. Vi är större än livet och ingenting ligger utanför oss själva!

Vi har blivit lärda att kämpa och tänka oss till våra mål, men det skapar oftast mer rädslor istället för harmoni, balans och fokus.
Hälsa som är en viktig del i vårt liv handlar först och främst om att i små steg börja förändra tankar och känslor. Detta kommer göra att andra faktorer såsom kost, sömn, motion, avslappning blir roliga och naturliga.
Att förändra andra delar i sitt liv handlar om att hitta glädjen! Det kommer generera andra förändringar såsom arbete, relationer, bostad och ekonomi. Vi är skaparna av oss själva och vårt liv och behöver många verktyg för att förstå hur vi kan bygga vår NYA framtid i stort och smått. Efter föreläsningen kommer jag sälja min nya bok.

HELHET
MEDVETENHET
ENERGI
HÄLSA
FÖRÄNDRINGSARBETE
SJÄLVKÄNSLA
MOTIVATION
INSPIRATION

Datum: 1 november & 29 december
Tid: kl 18:00 – 20:30 Kom i god tid.
Plats: Kungsgatan 8B, VARBERG
Pris: 300 kr, betalas vid ankomst via swish eller kontant

Ta med fylld vattenflaska och kanske en frukt. Max antal personer är 20 st. Boka din plats genom att trycka på ”BOKA” ovan. Avbokning senare än 7 dagar innan debiteras om inte din plats kan tillsättas av någon annan. Luta dig tillbaka, upplev och tillåt dig vara den du är. VÄLKOMMEN!