Föreläsning med Johan Stiernstedt

Denna kväll kommer Johan Stiernstedt psykiater och leg. psykoterapeut till oss! Han är aktuell med boken ”Den galna psykiatrin”.

Johan Stiernstedt är psykiater och leg. psykoterapeut. Han har länge arbetat som överläkare inom psykiatrisk öppenvård. De senaste tio åren har han huvudsakligen varit verksam som privatpraktiserande psykoterapeut. Boken grundar sig på hans erfarenheter från de bägge yrkesrollerna.

Min bok handlar om en psykiatri i förfall. Ett exempel på detta är den ökade förskrivningen av psykofarmaka som på ett lavinartat sätt fortsatt under hela 2000-talet, speciellt bland barn och unga. Samtidigt har det också skett en kraftig ökning av antalet sjukskrivningar för psykiatriska diagnoser. Båda dessa kurvor fortsätter att peka uppåt, alltmedan självmorden bland unga vuxna också stiger sedan många år. Läs mer om boken HÄR

Datum: 1 februari
Tid: Kl 18:30 – ca 20:00. Kom minst en kvart innan.
Plats: Kungsgatan 8B VARBERG 
Pris: 250 kr betalas vid ankomst via swish eller kontant

Vid många bokningar kommer vi vara i annan lokal centralt i Varberg för att sitta på bra avstånd. Detta meddelas i så fall deltagarna i god tid. Ta eventuellt med fylld vattenflaska. Boka din plats genom att trycka på ”BOKA” ovan. Avbokning senare än 7 dagar innan debiteras om inte din plats kan tillsättas av någon annan. VÄLKOMMEN!