Huachuma – San Pedro

Ett mycket kraftfullt sätt att läka sorg, rädslor, stress och obalanser i kroppen.

”San Pedro” som har många namn bland annat Huachuma som betyder ”utan huvud” En helig och medicinsk kaktus som används i Peru, Bolivia och Ecuador men också av indianer i Nordamerika samt av vissa samer Norden. I de flesta ursprungsbefolkningar finns liknande heliga sakrament för fysisk, emotionell, mental och andlig läkning och medvetandehöjning.

I ceremonin med naturmedicinen och det heliga sakrament San Pedro/ Huahcuma ges en djup inre reflektion ofta tillsammans med vissa utrensningar. San Pedro/ Huahcuma som är en mycket kraftfull hjärt-öppnare förenar oss med kroppen och livet, Moder Jord och oss själva.

Som de flesta växtläkemedel varierar den individuella upplevelsen. Det är viktigt att komma ihåg att ingen erfarenhet/upplevelse någonsin är som för en annan person. Din intention med ceremonin kommer vara den största ledsagaren och medicinen kommer ge dig vad som behövs i ögonblicket.

En San Pedro/ Huahcuma ceremoni är en dagslång upplevelse som är djup och transformativ och varar 7 – 10 timmar, ibland längre.

Det är fördelaktigt att komma med vördnad och en avsikt men samtidigt bör du inte du ha förväntningar utan förblir energiskt öppen för att få det naturmedicinen har att erbjuda.

Förberedelserna för ceremonin spelar en viktig roll i kvaliteten. Minst en månad innan skall deltagarna vara fria från eventuell psykofarmaka eller liknande kemisk medicin. Alkohol, kött och socker bör undvikas minst några dagar eller en vecka innan.

”Huachuma” eller ”San Pedro” kallas för ”The Father/ Grandfather” och ”Ayahuasca” kallas för ”Mother/ Grandmother”. Jag kan egentligen inte jämföra dem men min upplevelse är att Huachuma är starkare och kraftfullare samt hjälper oss att skala av våra präglingar och bli HELA samt finna KÄRLEKEN och tron på oss själva, istället för andra eller annat. Jag har pratat med andra människor som också gjort ceremonier med både Ayahuasca och Huachuma och flera upplever Huachuma som kraftfullare ceremonier och även den starkaste läran av dom två, och min personliga upplevelse är densamma.

För att delta i mina ceremonier behöver du ha träffat mig förut i samtal, kurs eller workshop. Detta är för din egen skull. Att delta i ett retreat handlar mycket om att ha förtroende för den som håller i ceremonierna. Boka gärna ett vägledande och läkande genom att trycka på BOKA-knappen ovan. I samband med vårt möte får du mer information om naturmedicin-retreaten.

Min naturmedicin är gjord på färsk växt och som är odlad med kärlek för att läkning av kropp och själ. Retreaten och ceremonierna är i små grupper där du kan känna dig trygg och omhändertagen. Med fördel kan du få mer information om San Pedro eller Huahcuma genom att läsa min nya bok ” Den NYA människan” som kommer i september 2020″. Du köper den lättast genom mig vid besök eller så skickar jag den hem till dig.