Livs- & Själscoach Utbildning

Vill du jobba med människor i samtal? Känner att du kommit en bit på väg med dig själv? Har du lätt för att lyssna på andra och lägga dina normer åt sidan?  Är du intresserad av kroppen, sinnet och själen samt alternativ hälsa, personlig utveckling, KBT-verktyg, närvaro och uråldrig visdom?
Utbildningen innehåller många olika delar där du får tekniker och kunskap för att jobba med människor i enskilda samtal eller i grupp. Utbildningen är fördelade under tre helger och är INTE online.

Jag tog namnet ”Livs- & Själscoach” 2017 då detta inte fanns. Samtidigt registrerade jag mitt nya bolagsnamn till Livet & Själen i Harmoni. Detta år startade jag också ”Livs- & Själscoach Utbildningen” Sedan gjorde jag en paus för att utvecklas mer och för att fokusera på annat. Nu återkommer jag med en ny reviderad utbildning för att ge människor möjlighet att hjälpa andra. Mer information kommer inom kort.

Sorgebearbetning
Förändringsprocesser

Energimedicin
Stress & Utmattning
Känslor & Tankar
Kost & Sömn

Rörelse & Motion 
Intuition & Medvetenhet
Acceptans

PMS Mens & Klimakteriet 
Meningsfullhet & Själslig Längtan
Andning Närvaro & Meditation
Värk, Depression & Ångest

Drömmar Mål & Visioner
Hälsa & Livsstil

VÄLKOMMEN PÅ SPÄNNANDE OCH GEDIGEN UTBILDNING SOM LIGGER I TIDEN!  

Pris: 11 000 kr inkl moms varav 500 kr i anmälningsavgift. Du betalar inte kursavgiften på en gång utan delbetalning på 3500 kr inkl moms inför varje kurshelg. 
Tider: 10:00 – 17:00 båda dagarna
Anmälan: Genom ett mail till info@livetochsjalen.se

Plats: Varberg, adress meddelas deltagarna
Helgdatum vintern 2021/ 2022: Start 20-21 november 2021, de andra datumen kommer inom kort.  

Anmälan sker till min mail info@livetochsjalen.se med några rader om dig själv samt namn, adress och telefonnummer. Du får inte äta någon form av psykofarmaka. När du fått din plats bekräftad betalar du 500 kr i anmälningsavgift och då har du en plats på utbildningen som är bindande. En till två veckor innan kursstart får du mer information via mail.