Min bok

2”Tillsammans med medicinkvinnan Sammarah”

Tack för alla fina recensioner från er läsare.

Jag skrev min bok vintern 2014/2015 och den handlar om BAKGRUNDEN till där jag befinner mig idag. Min barndom, upplevelser, mitt möte med en afrikansk medicinkvinna, min personliga utveckling samt resor till magiska platser. Andra delen av boken handlar om våra rädslor, våra utmaningar, kvinnokraft och ohälsan i samhället.

Köper du boken genom mig kostar den 159 kr, du får den också signerad om önskvärt!
Frakten tillkommer på 80 kr om du vill ha den skickad till dig. Sätt in 239 kr på mitt bankgiro 207-0340 och maila din adress till  info@livetochsjalen.se så skickar jag den snarast.

Jag har boken med mig till försäljning på mina olika event. Du kan också köpa boken när du kommer till mig för privata sessioner.

När jag skrev min bok hade jag kommit en bit på väg mot där jag befinner mig idag. Strax efter publiceringen sommaren 2015 fortsatte jag mitt växande genom att utomlands utveckla mig själv genom djupa shamanska läror. Det var inte helt enkelt men tacksamheten är oändligt stor då jag fått gåvan att kunna hjälpa människor komma ihåg vilka de är! Sammarah är jag själv, precis som en shaman i Peru sa till mig 2010.

Vi människor kan påverka ALLT och genom medveten kunskap kan vi ta tillbaka vår kraft och kliva ur det som inte tjänar oss längre. Allt är möjligt när vi vågar möta oss själva för det vi gör motstånd till kan aldrig förändras. Det finns inga misstag, endast en lära! Välkommen att bli den du ÄR!