Min bok

2”Tillsammans med medicinkvinnan Sammarah”

Tack för alla fina recensioner från er läsare.

Jag skrev min bok vintern 2014/2015 och den handlar om BAKGRUNDEN till där jag befinner mig idag. Min barndom, oförklarliga upplevelser, mitt möte med en afrikansk medicinkvinna, min personliga och andliga utveckling samt resor till magiska platser. Andra delen av boken handlar om våra rädslor, våra utmaningar, kvinnokraft och ohälsan i samhället.

Köper du boken genom mig kostar den 159 kr, du får den också signerad om önskvärt!
Frakten tillkommer på 80 kr om du vill ha den skickad till dig. Sätt in 239 kr på mitt bankgiro 207-0340 och maila din adress till  info@livetochsjalen.se så skickar jag den snarast.

Jag har boken med mig till försäljning på mina olika event. Du kan också köpa boken när du kommer till mig för privata sessioner.

När jag skrev min bok hade jag kommit en bit på väg mot där jag befinner mig idag. Strax efter publiceringen sommaren 2015 fortsatte jag att utomlands utveckla mig själv genom djupa shamanska läror och naturmediciner. Det var inte helt enkelt men tacksamheten är oändligt stor då jag fått gåvan att kunna hjälpa människor komma ihåg vilka de är! Sammarah är jag själv, precis som en shaman sa till mig i Peru 2010. Kraften eller energin är San Pedro/ Huachuma och för att hjälpa andra rensa lager av rädslor, präglingar och programmeringar delar jag visdomen vidare i dessa ceremonier med det heliga sakramentet så fler kan bli fria och komma hem till ALLT VI är!

Högsta manifestationen av andlighet är KÄRLEK. Det är inte helt enkelt för oss att uppnå den essensen för vi har lätt för att döma, projicera, kontrollera och förstå. Men KÄRLEK handlar om något helt annat. Den attackerar inte, dömer inte, är tacksam, förlåtande och den försöker inte förstå något. Den bara ÄR, och leder oss till ett VARANDE, där allt står still. Där existerar inga tankar, ord, eller känslor. Bara ett medvetande. Ju mer vi upplever detta tillstånd desto mer infinner sig FRIHET som människa. Vi är ingenting men därmed allting. För att komma dit behöver vi ha insikten om att allt som triggar handlar om oss själva, ingen annan, för när vi inte längre har något försvar kommer vi UPPNÅ det vi längtar så innerligt efter ❤️MERCY & GRACY

EN NY BOK ÄR PLANERAD, MEN DET ÄR INTE DET VIKTIGASTE UTAN ATT ISTÄLLET MÖTA MÄNNISKOR SOM SÖKER LÄKNING, SIG SJÄLVA OCH NÅGOT MER MENINGSFULLT! Läs mer här om Huachuma/ San Pedro