Min bok

2”Tillsammans med medicinkvinnan Sammarah”

Tack för alla fina recensioner från er läsare.

Jag skrev min bok vintern 2014/2015 och den handlar om BAKGRUNDEN till där jag befinner mig idag. Min barndom, upplevelser, mitt möte med en afrikansk medicinkvinna på en annan energinivå, min personliga och själsliga utveckling samt resor till magiska platser. Andra delen av boken handlar om våra rädslor, våra utmaningar, kvinnokraft och ohälsan i samhället.

Köper du boken genom mig kostar den 159 kr, du får den också signerad om önskvärt!
Frakten tillkommer på 80 kr (fr 1 jan 2018) om du vill ha den skickad till dig. Sätt in 239 kr på mitt bankgiro 207-0340 och maila din adress till  info@livetochsjalen.se så skickar jag den snarast.

Jag har boken med mig till försäljning på mina olika event. Du kan också köpa boken när du kommer till mig för privata sessioner.

När jag skrev min bok hade jag bara kommit en bit på väg mot där jag befinner mig idag. Strax efter publiceringen av boken, sommaren 2015, fortsatte jag mitt växande genom att utmana mig själv i Shamanic Sacred Medicine ”Huachuma” . Intentionen i mina privata ceremonier var att helt och fullt släppa in ”Sammarah” och den energin har givit mig gåvan att SE energier. Därmed kan jag hjälpa till att OMFORMA energier både i den fysiska kroppen och utanför. Det skapas genom det en ny struktur som hjälper människor MÅ BÄTTRE både fysiskt, emotionellt och mentalt. 

Jag själv använder mig av kraften både för att skapa balans, växa som människa och för att kunna göra bra val. Desto mer jag lär mig samarbeta med KRAFTEN ju mer FÖRÄNDRAS jag själv och MITT ARBETE.”Sammarah” förmedlar inte svaren, utan hänvisar till vår EGEN SPEGEL där vi finner det STORA genom det LILLA.