Min bok

2”Tillsammans med medicinkvinnan Sammarah”

Tack för alla fina recensioner från er läsare.

Jag skrev min bok vintern 2014/2015 och den handlar om BAKGRUNDEN till där jag befinner mig idag. Min barndom, upplevelser, mitt möte med en afrikansk medicinkvinna i en annan dimension, min personliga och spirituella utveckling samt resor till magiska kraftplatser. Andra delen av boken handlar om våra rädslor, våra utmaningar, kvinnokraft och ohälsan i samhället.

Köper du boken genom mig kostar den 159 kr, du får den också signerad om önskvärt!
Frakten tillkommer på 80 kr (fr 1 jan 2018) om du vill ha den skickad till dig. Sätt in 239 kr på mitt bankgiro 207-0340 och maila din adress till  info@livetochsjalen.se så skickar jag den snarast.

Jag har boken med mig till försäljning på mina olika event. Du kan också köpa boken när du kommer till mig för privata sessioner.

Strax efter publiceringen av boken, sommaren 2015, fortsatte jag min inre resa genom Shamanic Sacred Medicine ”Huachuma” också kallad ”San Pedro”. Jag hade innan dess bara kommit en bit på väg och för att förstå innebörden av det jag mötte i Afrika 2009. Jag klev in i dessa krafter och gav mig hän under ett par år. Jag fick initieringar som blev näst intill övermäktiga. Ingenting annat hade kunnat hjälpa mig hantera prövningen ”Sammarah”. Prövningarna gav mig KRAFTEN, där jag VET att vi kan läka oss själva, skapa beskydd, förändra och utvecklas  som människor. ”Sammarah” förmedlar inte svaren, utan hänvisar till vår EGEN SPEGEL där vi finner det STORA genom det LILLA.