Naturmedicin Retreat på Teneriffa

Olika datum finns. Är du intresserad kontakta mig. 

Genom flera tusen år gammal kunskap, växter och örter från medicinmän, shamaner och indianer kan vi rensa vår kropp och vårt sinne för läkning och medvetandehöjning. Jag har under flera år varit upplärd av plant medicinen ”Huachuma också kallad San Pedro” och vet att den kan hjälpa oss bli fria om vi är redo att göra vårt arbete.

Söker du efter mer? Vill du hitta dina svar och din väg? Vill du öppna dina portaler för att kunna uppleva det som är mer än vår vanliga verklighet? Behöver du inspiration och kraft eller kanske läka värk, stress eller präglingar i kropp och själ? Oavsett är du välkommen på en mycket kraftfull vecka med likasinnade.

Vi människor har enorma inneboende resurser! Genom att upptäcka oss själva kan vi förvänta oss ett liv fyllt av kraft, kärlek och hälsa.
Denna resa tar oss genom lagren för att få tillgång till MER. Genom naturens läkemedel, meditationer, mindfullness och övningar och öppnar vi upp våra sinnen för att upptäcka oss själva och livet på riktigt

För mer information kontakt mig på info@livetochsjalen.se Obs! Du får inte äta antidepressiva eller liknande för att delta.

Välkommen på magnifika dagar!