Om mig

Jag växte upp på landet med närhet till djur och natur samt med fantastiska inre upplevelser. Detta gav mig grunden till den jag är idag.

På 90-talet drabbades jag av panikångest, eksem, nedstämdhet och malignt melanom. Jag förstod att jag inte levde från hjärtat och började söka för att alternativt läka mig själv. Jag nosade på homeopati, yoga, massage och meditation. Jag förändrade mitt liv och fortsatte med att gå kurser inom alternativhälsa, personlig och andlig utveckling. Jag sade upp mig om ekonom på ett större företag våren 2008, då jag drivit mitt företag sedan 2006. Känslan var stark i att satsa helhjärtat på mitt egna företag. Jag lärde mig mer, samtidigt som jag på olika sätt hjälpte andra i privata sessioner och kurser. Fokus blev uråldriga läror såsom buddismen men framförallt shamanismen och 2009 började jag resa utomlands både med grupper och privat.

Jag har träffat medicinmän, shamaner och indianer. Afrikas energi var den mest utmanande och jag har konfronterats med krafter jag inte trodde fanns,. Där fick jag också mitt shamanska namn ”Sammarah”. Jag förändrade och lärde mig mer, gav kurser och och gick egna utbildningar för att lära mig mer inom alternativa metoder och personlig utveckling. Efter många år och fyra olika ställen där jag hyrt in mig sade jag upp alla kontrakt och tog det lugnt, eftersom jag hade jobbat för mycket under flera år.

Från 2015 till 2017 lade jag utomlands fokus på att utforska och uppleva shamanska läror och uråldriga mediciner från Sydamerika. Det var svårt, djupt utmanande men också oändligt lärorikt och givande. Under denna period bytte jag också namn på mitt företag från ”Medicinewoman” till ”Livet & Själen i Harmoni” Jag gick därefter en kurs i psykisk livräddning och året 2018 gick jag en ettårig evidensbaserad psykologi-utbildning i KBT.

Min långa resa har givit mig många verktyg för att hjälpa andra och dessutom har jag fått gåvan om naturens oändliga intelligens för människors läkning och utveckling. Välkommen!

 

Namn: Ann Häggebrant

Född: En sommardag på sextiotalet

Bor: i Varberg

Tidigare erfarenheter: Taxichaufför, Egen affär, Ekonomiassistent, Ordförande och Kassör i föreningsverksamhet, Ekonom

Jobbar som: Livs- & Själscoach, Föreläsare, Författare och KBT-terapeut

Familj: Make och fyra söner

Fritiden: Ägnar jag åt familjen och hemmet, prioriterar egentid och att träffa mina vänner. På sommaren tar jag gärna en mc-tur men åker gärna till soligare breddgrader på vintern.

Bra egenskap: Mod och förändring

Mindre bra egenskap: Dåligt tålamod

Äter: Det mesta, gärna fisk men helst inte någon form av kött

Dricker: Vatten, kaffe, te och gärna ett glas vin  ibland

Motion: Dagliga promenader samt cykling och simning på sommaren

Siktar på: Att fortsätta utvecklas som människa

Viktigast: Min familj

Älskar: Mig själv och livet