Om mig

Att jobba med människor i läkning och utveckling är ett ansvarsfullt uppdrag och att hjälpa andra innebär att ha många olika tillvägagångssätt eftersom varje människa är unik. Mina kunskaper är många och breda och det är med stolthet jag presenterar min kunskapsbank.
Fokus ligger på att hjälpa människor skala av ”det gamla” för att förmedla HELT NYA PERSPEKTIV. Vi kan inte längre fortsätta på den invanda vägen eftersom den inte fungerar längre. Vi har nått näst intill KAOS inom många områden såsom skola, sjukvård och samhälle, kanske är det för att vi skall vakna. När vi KÄNNER och VET att vi besitter våra storslagna inre resurser kan vi uppnå förändring både i våra egna liv och i vårt gemensamma samhälle. Vi är på väg mot det MÅLET och det är upptill oss, våra val, kunskaper och attityder, hur vi kommer uppleva resan dit.

På 90-talet drabbades jag av panikångest, eksem, nedstämdhet och malignt melanom. Jag förstod att jag inte levde från hjärtat och började söka för att alternativt läka mig själv. Jag nosade på homeopati, yoga, massage och meditation. Jag förändrade mitt liv och fortsatte med att gå kurser inom alternativhälsa, personlig och andlig utveckling. Jag sade upp mig som ekonom på ett större företag våren 2008, då jag drivit mitt företag sedan 2006. Känslan var stark i att satsa helhjärtat på mitt egna företag.

De första åren hade jag utbildningar i reiki-healing och samt utbildade reiki-masters, jag hade långa och korta utbildningar i shamanism och munay-ki. Jag gav privata samtal, regressioner, hade seanser, tarotkurser och olika mediala utbildningar samt reste runt i Sverige med olika event. Jag startade även ett handelsbolag med en väninna och drev alternativmässor under ett par år. Jag vidareutbildade mig i regndroppsterapi, lama-fera healing, näringslära och energimedicin. Ihop med en annan väninna drev jag också upp ett hälsocenter. Under 2013 – 2014 jobbade jag med trans samt skrev min första min bok.

Resor med grupper har också varit en stor del av min verksamhet sedan 2008. Jag har träffat medicinmän, shamaner och indianer. Afrikas energi var den mest utmanande och jag har konfronterats med krafter jag inte trodde fanns. Där uppstod mötet med ”Sammarah” som också har blivit en stor del av mig själv.
Jag förändrade och lärde mig mer, gav kurser och och gick egna utbildningar för att lära mig mer om alternativa metoder och personlig utveckling. Efter många år och fyra olika ställen där jag hyrt in mig sade jag upp alla kontrakt och tog det lugnt, eftersom jag hade jobbat för mycket under flera år och även ådragit en andra utbrändhet.

Efter en stillsam period blev det sedan två år med fokus på att utomlands utforska och uppleva uråldriga läror och växtmedicin från Sydamerika. Det var utmanande men också oändligt lärorikt och givande. Under denna period bytte jag också namn på mitt företag från ”Medicinewoman” till ”Livet & Själen i Harmoni” Därefter gick jag en evidensbaserad psykologi-utbildning i KBT. Allt för att komplettera det alternativa och andliga med det vetenskapliga. Intresset för funktionsmedicin tilltog igen och jag gick ett par kortare utbildningar.

År 2020 är jag medicinsk qigonglärare samt medicinsk yogalärare och släpper även min andra bok ”Den NYA människan”. Bokreleasen är spikad till lördagen 26 september, då alla är hjärtligt välkomna! Se i ”kalender” för mer information.

 

Namn: Ann Häggebrant

Född: En sommardag på sextiotalet

Bor: i Varberg

Tidigare erfarenheter: Taxichaufför, Egen affär, Ekonomiassistent, Ordförande och Kassör i föreningsverksamhet, Ekonom

Jobbar som: Livs- & Själscoach som är en förening av shaman, medium, hälsokonsult, grand reiki-master, författare, KBT-terapeut, föreläsare och medicinsk qigonglärare

Familj: Make och fyra söner

Fritiden: Ägnar jag åt familjen och hemmet, prioriterar egentid och att träffa mina vänner. På sommaren tar jag gärna en mc-tur men åker gärna till soligare breddgrader på vintern.

Bra egenskap: Mod och förändring

Mindre bra egenskap: Dåligt tålamod

Äter: Det mesta, gärna fisk men helst inte någon form av kött

Dricker: Vatten, kaffe och te

Motion: Dagliga promenader samt cykling och simning på sommaren

Siktar på: Att fortsätta utvecklas

Viktigast: Min familj

Älskar: Mig själv och livet