Om mig

3-2För kontaktuppgifter SCROLLA längst ner. Vid privata sessioner hittar du mig HÄR.

På 90-talet drabbades jag av panikångest, eksem, nedstämdhet och malignt melanom. Jag förstod att jag inte levde från hjärtat och började söka för att alternativt läka mig själv. Jag nosade på homeopati, yoga, massage och meditation. Jag fortsatte med att gå kurser inom personlig och själslig/ andlig utveckling. För att också hjälpa andra startade jag mitt företag 2006. Under 12 år har jag delat med mig av min kunskap, varav 10 år på heltid då jag 2008 sade upp mig som ekonom på ett större företag. Jag började med uppskattade gruppkvällar och privata sessioner. Jag fortsatte med regressioner, utbildade reiki-healers och reiki-masters, gav meditationskvällar samt gjorde resor med grupper till många av världens olika hörn där jag träffat medicinmän, shamaner och indianer. Afrikas energi var den mest utmanande och jag har konfronterats med krafter jag inte trodde fanns. Jag hade workshops i tarot, intuition och medvetenhet och vidareutbildade mig i näringslära och energimedicin. Jag har haft korta och långa kurser i shamanism och Munay-ki Jag har haft mediumutbildningar och under flera år jobbade jag med trance. Från 2015 till 2017 lade jag fokus att på olika sätt utforska Sacred Shamanic Plant Medicine. Dessutom har jag under åren givit föreläsningar, gjort en meditationsskiva samt skrivit en bok.

Första två åren hette mitt företag AURORA, 2009 bytte jag till MEDICINEWOMAN och numera heter mitt företag LIVET & SJÄLEN I HARMONI.
Jag lyckades helt och fullt, men stannade inte kvar i något utan gick hela tiden vidare. Då visste jag inte varför, men idag VET JAG. 

Efter påfrestande utmaningar som människa,  många år i arbetslivet samt en helomvändning med kosmisk lära och alternativhälsa har jag många metoder att hjälpa människor i team eller individuellt. Dags att förena gammal kunskap med NUTIDEN, som en Livs- & Själscoach!  

Jag går också en ettårig utbildning  i KBT (Kognitiv Beteendeterapi) för att utveckla mina kunskaper inom samtal, kommunikation, utveckling, stöd och förändring. Med KBT som en kunskapskälla och metodgrund vill jag förstärka mitt arbete i grupper, enheter och team. Året kommer ge mig olika verktyg för att kartlägga tankar, känslor och beteenden. Jag tränas i att göra beteendeanalyser och därmed kunna föreslå lämpliga behandlingsmetoder. KBT är en effektiv och väl beprövad psykoterapi för behandling av kroppsliga och psykiska åkommor. I de olika blocken läser jag om diagnoser som ångestproblem, depression, stress, utmattning, smärta, sömn, hälsa, ADHD, högfungerande autism, beroendetillstånd, återfallsprevention, kris, trauma, ätstörningar och kroppsuppfattningsproblem.

För att expandera och påverka både vår inre- och yttre värld behövs kunskap om den multidimensionella mönniskan. Det är lätt att avfärda eller fördöma det vi inte vet eller begriper och det handlar oftast om rädslor och okunnighet, både om sig själv och sin egen relation till ALLTET. 

Släpp taget om kampen och låt mig visa dig VEM DU ÄR. I det LILLA vill jag få dig att uppleva det STORA. Jag vill påminna dig om att du kan PÅVERKA ALLT! Ibland behöver vi verktyg och vägledning i nödvändiga förändringar och vid andra tillfällen behöver vi lära oss att njuta av en god middag, känna tacksamhet till livet samt uppleva andetaget i bröstet och skrattet i hjärtat.

 

Namn: Ann Häggebrant

Född: En sommardag på sextiotalet

Bor: i Varberg

Tidigare erfarenheter: Taxichaufför, Egen affär, Ekonomiassistent, Ordförande och Kassör i föreningsverksamhet, Ekonom på ett större företag med fokus på inkassoverksamhet

Jobbar som: Livs- & Själscoach

Familj: Make och fyra söner

Fritiden: Ägnar jag åt familjen och hemmet, prioriterar egentid och att träffa mina vänner. På sommaren tar jag gärna en mc-tur men åker gärna till soligare breddgrader på vintern.

Bra egenskap: Mod och förändring

Mindre bra egenskap: Dåligt tålamod

Äter: Det mesta, gärna fisk men helst inte någon form av kött

Dricker: Vatten, kaffe, te och gärna ett glas vin ibland

Motion: Dagliga promenader

Siktar på: Att fortsätta utvecklas som människa

Viktigast: Min familj

Älskar: Mig själv och livet