Om mig

3-2För kontaktuppgifter SCROLLA längst ner. Vid privata sessioner hittar du mig HÄR.

På 90-talet började jag alternativt läka samt söka MER av mig SJÄLV. Jag nosade på homeopati, yoga, massage och meditation. Jag fortsatte med att gå kurser inom personlig och själslig utveckling och alternativhälsa. För att också hjälpa andra startade jag mitt företag 2006. Under 12 år har jag delat med mig av min kunskap, varav 10 år på heltid då jag 2008 sade upp mig som ekonom på ett större företag. Jag började med uppskattade seanser och privata sessioner. Jag fortsatte med att utbilda reiki-healers och reiki-masters, lärde ut energimedicin och gav meditationskvällar samt gjorde resor med grupper till många av världens olika hörn. Afrikas kraft var den mest utmanande och jag har konfronterats med krafter jag inte trodde fanns. Jag har haft korta och långa kurser i shamanism och Munay-ki. Jag har haft ettåriga mediumutbildningar, jobbat med trance samt utforskat Sacred Shamanic Plant Medicine intensivt under två år. Dessutom har jag under åren givit föreläsningar, gjort en meditationsskiva samt skrivit en bok.
Jag lyckades helt och fullt, men stannade inte kvar i något utan gick hela tiden vidare. Då visste jag inte varför, men idag VET JAG.

Livs- & Själscoach är min egen benämning på arbetet idag som är en förening av det gamla och det nya, det inre och det yttre. Syftet är hjälpa dig släppta taget om kampen och visa VEM DU ÄR! I det LILLA vill jag få dig att uppleva det STORA som kan vara att njuta av en god middag, känna tacksamhet till livet, känna havet och veta att det är DU och att uppleva andetaget i bröstet och skrattet i hjärtat.

I gemenskap med andra människor möter vi ALLA VERSIONER av oss själv, och det är en stor nyckeln till växande. Det enklaste i livet är oftast det mest utmanande, men när vi HITTAT hem inser vi att det var värt alltihop och det är DÅ vi kan börja LEVA på riktigt.

 

Namn: Ann Häggebrant

Född: En sommardag på sextiotalet

Bor: i Varberg

Jobbar som: Livs- & Själscoach, Föreläsare, Inspiratör

Har gjort: Städare, taxichaufför, butiksbiträde, egen affär, lagerarbetare, ekonomiassistent, ekonom

Familj: Make och fyra söner

Fritiden: Ägnar jag åt familjen och hemmet, prioriterar egentid och att träffa mina vänner. På sommaren tar jag gärna en mc-tur men åker gärna till soligare breddgrader på vintern.

Bra egenskap: Mod och förändring

Mindre bra egenskap: Dåligt tålamod

Äter: Det mesta, gärna fisk men helst inte någon form av kött

Dricker: Vatten, kaffe, te och gärna ett glas vin ibland

Motion: Dagliga promenader

Siktar på: Att fortsätta utvecklas som människa

Viktigast: Min familj

Älskar: Mig själv och livet