Personlig & Andlig Utveckling Teneriffa Mars 2020

Återigen en retreat full av kärlek, utveckling och gemenskap på underbara starka Teneriffa!
Tisdagen 10 mars – Tisdagen 17 mars 2020

En retreat i personlig & andlig utveckling på Teneriffa som är en STARK PLATS och en del av AFRIKA. Det sägs att Atlantis ligger under denna ö och kanske stämmer det för platsen är mycket kraftfull och passar perfekt för att öppna våra hjärtan och portaler. Dessutom har ön en mäktig natur med vulkan, berg, valar, delfiner och ett djupt hav.

Du behöver vara något mer än dig själv och vilja utvecklas som människa. Vi gör meditationer, jobbar med läkning och utveckling, lyssnar och talar, gör spännande övningar, välkomnar insikter och har roligt. Vi tar ofta promenader i tidig gryning utmed havet eller upp till berget för de som önskar följa med. Välkommen på vecka med massor av kärlek, känslor, drömmar, inre och yttre upplevelser! Tryck gärna på länkarna nedan för att läsa mer om varje del som hör ihop med kursen.

Personlig Utveckling & Ökad Medvetenhet
Meditation & Mindfullness
Andlighet

Drömkunskap

Alternativhälsa

KBT

Shamansk Levnadsvisdom

Munay-Ki

 

Egen tid i form av sol, bad, reflektion, en promenad eller att läsa en bok är en del av eftermiddagarna under veckan.

Lägenheterna har självhushåll och ligger 700 meter från stranden (Los Cristianos). Det är ett större ställe med trädgård och pool, där förutom vår grupp också andra bor. Stället har många trappor, hiss saknas. Det finns restauranger, affärer och promenadstråk i anslutning till stället. Du delar rum med en i gruppen och det finns 2 sovrum i varje lägenhet tillsammans med kök, badrum, toalett, och stort vardagsrum. (Vill du bo någon annanstans som du själv ordnar går det givetvis bra, men tänk på att det ska vara nära vårt ställe för vi har ofta flera uppsamlingar här per dag)

På 10 minuter når vi havet, promenadstråk, mataffärer, (om man inte vill laga sin egen mat) samt restauranger om man vill gå ut och äta själv eller med gruppen. Utöver kursen finns också tid för sol, bad eller promenader. Max antal i denna kurs är 12 personer.

PRIS: 9 900 KR
Din flygbiljett tillkommer. 

Utflykten för att se valar och delfiner är eget val och är till självkostnadspris (räkna med ca 40 euro)

Teneriffa

Valar & Delfiner Teneriffa

För intresseanmälan maila mig på info@livetochsjalen.se. När du fått din plats bekräftad köper du din flygbiljett. Du får hjälp av mig att göra detta på nätet eller via kontakter jag har. Därefter får du ett anmälningsdokument via mail. Fyll i och skicka till mig i samband med att du betalar anmälningsavgiften på 500 kr till mitt bankgiro 207-0340. Resterande belopp betalas senast 30 dagar före avresa via en faktura som du får på din mailadress. Detaljerad information inför resan skickas ut ca 3 veckor innan. Har du någon form av rörelsehinder kontakta mig för ett samtal innan du bestämmer dig att följa med.

OBS! Tänk på att ha en bra försäkring som täcker sjukdom, förhinder, eventuella försenade eller inställda flyg, strejker, naturkatastrofer eller liknande.

VÄLKOMMEN på en magisk upplevelsevecka för att växa som människa!

Varför lägger jag nuförtiden mina olika resor med kurser/ retreat i samband med sol och salta bad? Jo, sol och salta bad har läkande effekt på kropp och själ. Visste du att saltvatten till exempel omgående kan lindra värk? I gammal helig visdom förstärker även vattenelementet våra känslor och viljan till förändring.

D-vitamin behövs dessutom för att vi ska kunna ta upp kalcium i tarmen och därigenom bygga upp och upprätthålla ett starkt skelett. D-vitamin hjälper oss att sova bättre och brist kan bidra till en mängd olika sjukdomar. En studie från 2019 att brist på D vitamin kan påverka inlärning och minnet, så kombinationen kurs, resa, sol och salta bad är alltså klockren!