Personlig & Andlig Utveckling Teneriffa Mars 2020

Återigen en retreat full av KÄRLEK och gemenskap på underbara starka Teneriffa!
Tisdagen 10 mars – Tisdagen 17 mars 2020

En retreat i personlig & andlig utveckling på Teneriffa som är en STARK PLATS och en del av AFRIKA. Det sägs att Atlantis ligger under denna ö och kanske stämmer det för platsen är mycket kraftfull och passar perfekt för att öppna våra hjärtan och portaler. Dessutom har ön en mäktig natur med vulkan, berg, valar, delfiner och ett djupt hav.

Du behöver vara något mer än dig själv och vilja utvecklas som människa. Vi gör meditationer, jobbar med uråldrig visdom i läkning och utveckling, lyssnar och talar, välkomnar insikter och har roligt. Vi tar ofta promenader i tidig gryning utmed havet eller upp till berget för de som önskar följa med. Välkommen på vecka med massor av KÄRLEK, känslor, drömmar och andliga upplevelser!

Personlig Utveckling & Ökad Medvetenhet
Meditation & Mindfullness
Andlighet
Drömkunskap
Alternativhälsa
KBT

Egen tid i form av sol, bad, reflektion, en promenad eller att läsa en bok är en del av eftermiddagarna under veckan.

Lägenheterna har självhushåll och ligger 700 meter från stranden (Los Cristianos). Det är ett större ställe med trädgård och pool, där förutom vår grupp också andra bor. Det finns restauranger, affärer och promenadstråk i anslutning till stället. Du delar rum med en i gruppen och det finns 2 sovrum i varje lägenhet tillsammans med kök, badrum, toalett, och stort vardagsrum. (Vill du bo någon annanstans som du själv ordnar går det givetvis bra) På 10 minuter når vi havet, promenadstråk, mataffärer, (om man inte vill laga sin egen mat) samt restauranger om man vill gå ut och äta själv eller med gruppen. Utöver kursen finns också tid för sol, bad eller promenader. Max antal i denna kurs är 12 personer.

PRIS: 9 900 KR
Din flygbiljett tillkommer. 
Kanske vill du stanna kvar en extra vecka efter kursen.

Utflykten för att se valar och delfiner är eget val och är till självkostnadspris (räkna med ca 40 euro)

Teneriffa

Valar & Delfiner Teneriffa

För intresseanmälan maila mig på info@livetochsjalen.se. När du fått din plats bekräftad köper du din flygbiljett. Du får hjälp av mig att göra detta på nätet eller via kontakter jag har. Därefter får du ett anmälningsdokument via mail. Fyll i och skicka till mig i samband med att du betalar anmälningsavgiften på 500 kr till mitt bankgiro 207-0340. Resterande belopp betalas senast 30 dagar före avresa via en faktura som du får på din mailadress. Detaljerad information inför resan skickas ut ca 3 veckor innan. Har du någon form av rörelsehinder kontakta mig för ett samtal innan du bestämmer dig att följa med.

OBS! Tänk på att ha en bra försäkring som täcker sjukdom, förhinder, eventuella försenade eller inställda flyg, strejker, naturkatastrofer eller liknande.

VÄLKOMMEN på en magisk upplevelsevecka för att växa som människa!