Personlig & Andlig Utveckling Teneriffa

Lördagen 11 december – Lördagen den 18 december

Välkommen på härliga och magiska dagar för kropp, sinne och själ! Återigen en workshop/retreat för personlig och andlig läkning och utveckling i gemenskap!

Teneriffa är en STARK PLATS och en del av AFRIKA. Det sägs att Atlantis ligger under denna ö och kanske stämmer det för platsen är mycket kraftfull och passar perfekt för att öppna våra hjärtan och portaler. Dessutom har ön en mäktig natur med vulkan, berg, valar, delfiner och ett djupt hav.

I december är det ca 23 grader i luften på dagtid och ca 19 grader i havet, visst är det lockande?
Vi kommer vara på södra delen av ön, med strand, berg, promenadstråk och restauranger. Boendet ligger 500 – 650 meter från centrum och stränder. Det finns flera pooler på stället. Vill du inte bo där kan du bo på annat ställe i närheten som du själv ordnar.

En mycket spännande vecka med gemenskap, energier, personlig och andlig utveckling. Vi träffas (oftast) på förmiddagen för meditationer, samtal, upplevelser, magi, drömtolkning, tarot, mystik, hälsa och insikter. Ibland går vi promenader som innehåller meditationer, qigong och lätt yoga för de som önskar delta. Ibland kanske vi gör något likande på stranden. Det kommer finnas tillfällen då vi tillsammans går ut och äter eller går till stranden för bad och sol.

Låt veckan ge dig insikter, inspiration, bättre hälsa, förstärkt intuition och självkänsla samt möjlighet att ersätta ekorrhjulet med glädje och mystik. Veckan passar både nybörjare såväl som dig som varit med förut. Utöver specificerad kurstid finns det givetvis utrymme egen tid. Specifika klockslag för samlingar meddelas en dag i taget, för att på bästa sätt ska kunna anpassa oss till vad som sker.
Vill du under din vistelse göra en San Pedro ceremoni så meddela mig innan du bokar.

PRIS: 7400 kr
Din flygbiljett tillkommer på ca 3350 kr inkl bagage och ombokningsskydd, tur och retur. Även din transfer tillkommer med ca 20 euro. 

För frågor eller anmälan skicka ett mail till info@livetochsjalen.se. Då får du också information om vilket flyg jag rekommenderar för resesällskap från Göteborg. Du får också ett anmälningsdokument via mail som du skriver ut, fyller i, och skickar till mig. I samband med detta betalar du en anmälningsavgift på 500 kr. Denna summa dras från slutbetalningen. En månad innan avresa får du en e-post om att det är dags att betala kursen.

Detaljerad information om till exempel vad du bör ha med dig, om var vi ses på flygplatsen, samt en deltagarlista skickas ut via mail ca 2 veckor innan avresa. Du kan givetvis välja att flyga från annan destination, och då ses vi på plats.

Om det återigen blir krav på munskydd överallt utomhus eller om restriktionerna blir sådana att det inte känns  vettigt att åka, kommer jag ställa in och alla inbetalda pengar från workshopen/retreaten betalas tillbaka. Du själv behöver lägga till en försäkring via flygbolaget (kostar 199 kr) som innebär att du kan boka om din flygbiljett senast 30 dagar innan avresa. I skrivande stund finns det krav på vaccinationsintyg, antigentest eller antikroppstest för inresa i landet, men det går enkelt att göra via vaccina som finns på de flesta orter eller via flygbolaget. Även ett inreseformulär behövs som fylls i innan avresa. Detta finns på flygbolagens hemsida. 

VÄLKOMMEN!

Varför lägger jag mina olika resor med kurser/ retreat i samband med sol och salta bad? Jo, sol och salta bad har läkande effekt på kropp och själ. Visste du att saltvatten till exempel omgående kan lindra värk? I gammal helig visdom förstärker även vattenelementet våra känslor och viljan till förändring. D-vitamin behövs dessutom för att vi ska kunna ta upp kalcium i tarmen och därigenom bygga upp och upprätthålla ett starkt skelett. D-vitamin hjälper oss att sova bättre och D-vitamin brist kan bidra till en mängd olika sjukdomar. En studie från 2019 att brist på D vitamin kan påverka inlärning och minnet, så kombinationen att vilja förändras, lära sig något nytt ihop med sol och salta bad är alltså klockren!