Retreat – Kurs Personlig & Andlig Utveckling & Läkning Teneriffa

Datum för denna resan är ännu inte spikat pga coronakrisen. Troligtvis blir det i november i december 2020.
En mycket spännande vecka med gemenskap, hälsa, San Pedro ceremoni, medicinsk qigong, yoga, energier, personlig och andlig läkning och utveckling. Retreaten är baserad på HELHET där din intention är det viktigaste för vad du vill ha ut av veckan.

Teneriffa är en stark plats med fantastiska djupa energier. Kanske vill du läka, börja leva ett mer hälsosamt liv, låta dig vägledas eller uppleva MER än vi vanligtvis upplever och förstår. Oavsett, din intention kommer vara det som kommer styra mycket av dina upplevelser och insikter. Läs mer nedan och tryck på länkarna. Retreaten passar både nybörjare såväl som er som varit med förut på något liknande med mig eller andra.

Vi bor på en kursgård söder om Santa Cruz med utsikt över havet och bergen. Utöver specificerad kurstid går vi promenader, pratar, solar och badar och ibland kanske vi gör någon utflykt. Retreaten pågår hela tiden och specifika tider för samlingar meddelas en dag i taget för att vi på bästa sätt ska kunna anpassa oss till det som sker. Huset har 10-12 sovplatser i tre olika lägenheter och utöver det har vi trädgård, samlingsplatser och egen pool. 

Personlig Utveckling & Ökad Medvetenhet
Meditation & Mindfullness
San Pedro Plant Medicine 
Andlighet
Drömkunskap
Alternativhälsa
KBT
Shamansk Levnadsvisdom
Medicinsk Yoga
Medicinsk Qigong

PRIS: 11 800 kr
Din flygbiljett och transfer tillkommer. 

För anmälan skicka ett mail till info@livetochsjalen.se. När du fått din plats bekräftad köper du din flygbiljett. Du får information om hur du går tillväga när du anmäler ditt intresse. Därefter får du ett anmälningsdokument via mail. Skriv ut och fyll i och skicka till mig i samband med att du betalar en anmälningsavgiften på 500 kr till mitt bankgiro 207-0340. Resterande belopp betalas senast 30 dagar före avresa via en faktura som du får på din mailadress. Detaljerad information inför kursen skickas ut ca 2 veckor innan avresa.