Seans

En magisk kväll med mediala kanaliserade budskap från guider och anhöriga på ”andra sidan”. Jag spårar energier samt förmedlar det jag uppfattar i ett större perspektiv och det som är MER än vår fysiska verklighet. En kväll då du bara kan slappna av och ta emot! Välkommen på en mycket spännande kväll!

Tid: 18:30 – ca 20:30
Datum: Se under fliken ”kalender” flera olika datum
Pris: 350 kr betalas vid ankomst via swish 123 181 47 06 eller kontant
Plats: Kungsgatan 8B, Varberg
Boka: Genom BOKA-knappen ovan

Max antal är 10 personer. Ta med en fylld vattenflaska och kanske en frukt, vi kommer ha tio minuters paus mitt i.

VÄLKOMMEN!

Mitt arbete som bland annat medium är roligt och handlar först och främst om NUET. Att förmedla vägledning, att spåra energier och orsaken bakom fysiska symtom samt att ge budskap från nära och kära är en fantastisk gåva, men jag är väldigt tydlig med att vi själva skapar vår framtid genom eget inre arbete. Jag uppmuntrar människor att hitta sig själva för att bli medvetna om att ingenting ligger utanför oss. Vi ÄR ALLTING och kan förändra det vi önskar! Jag kan ibland förmedla det jag känner och upplever framöver, men det är mer vanligt med de som vet vad de vill och ämnar göra arbetet för att komma dit.
Du är den du väntat på. Lägg inte livet i någon annans händer. Du är en storslagen fantastisk människa, så liten och samtidigt så oändligt stor, som med tankar, känslor och beteenden skapar din framtid.