SEANS Stockholm

En stund med mediala kanaliserade budskap från guider och anhöriga på ”andra sidan”. Jag spårar energier samt förmedlar det jag uppfattar i ett större perspektiv och det som är MER än vår fysiska verklighet. Slappna av och ta emot och välkommen på ett spännande event!

Tid: 11:30 – ca 13:15
Datum: Fredagen 2 oktober
Pris: 250 kr betalas vid ankomst
Plats: Vattumannen Bokhandel, Fleminggatan 35, Stockholm 
Boka: Boka din plats genom Vattumannen Bokhandel

Max antal är 12 personer. Ta med en fylld vattenflaska!

VÄLKOMMEN!

Mitt arbete som bland annat medium är roligt och handlar först och främst om NUET. Att förmedla vägledning, att spåra energier och orsaken bakom fysiska symtom samt att ge budskap från nära och kära är en fantastisk gåva, men jag är väldigt tydlig med att vi själva skapar vår framtid genom eget inre arbete. Jag uppmuntrar människor att hitta sig själva för att bli medvetna om att ingenting ligger utanför oss. Vi ÄR ALLTING och kan förändra det vi önskar! Jag kan ibland förmedla det jag känner och upplever framöver, men det är mer vanligt med de som vet vad de vill och ämnar göra arbetet för att komma dit.
Du är den du väntat på. Lägg inte livet i någon annans händer. Du är en storslagen fantastisk människa, så liten och samtidigt så oändligt stor, som med tankar, känslor och beteenden skapar din framtid.