Spirituellt Naturretreat

En underbar helg på en magisk plats som ”stjärnfolken” gärna besöker. Här är vi många som upplevt allt från UFO till vättar. Hela platsen sjuder av mystik och helande energier. Helgen består av meditationer, naturupplevelser, promenader, olika rörelser från qigong och yogan som alla kan delta i, healing, drömtolkning, budskap, tarot, sharings och meningsfulla samtal.

VÄLKOMMEN PÅ EN MAGISK HELG I GEMENSKAP!  

Pris: 2900 kr inkl moms och logi, varav 500 kr i anmälningsavgift. En månad innan får du en faktura via mail på resterade belopp. 
Datum: 28 – 29 augusti 2021
Tider:
Lördagen 09:00 – sön ca 18:00
Anmälan: Genom ett mail med namn, adress och telefonnummer till info@livetochsjalen.se. Anmälan är bindande om inte din plats kan ersättas av annan. Vid sjukdom betalas 75% tillbaka vid uppvisade av läkarintyg, dock inte anmälningsavgiften. 
Plats: Ca 40 min från Varberg, exakt plats meddelas deltagarna

Vi bor i ett stort hus med två badrum, komplett kök, samlingsutrymmen, trädgård och uteplats. Ta med yogamatta, en liten sittkudde, vattenflaska, anteckningsblock, penna, personliga saker, handduk och sängkläder. Badkläder kan vara bra att ha då vi kommer ha tillgång till egen badplats och brygga. Ta också med en frukost, två lunchlådor och en middagmatlåda. Kaffe, thé och lite tilltugg kommer finnas på plats. Lätta och lediga kläder rekommenderas. Tänk på att vi kommer vara ute också. När du fått din plats bekräftad betalar du 500 kr i anmälningsavgift och då har du en plats på retreaten som är bindande. Resterande belopp betalas en månad innan via fakturan du får på mailen. Max 8 personer.

Välkommen till en kraftplats med likasinnade människor där det händer saker!