Trans-cirkel

Trans enligt shamanismen är ett djupare medvetandetillstånd för att låta andevärlden förmedla budskap och healing. Ofta är budskapen riktade till de andra i cirkeln men budskapen kan också var universella. Det finns olika stadier och former av trans. Vi kommer jobba med lätt-, djup- och mycket djup trans. Vi kommer till stor del jobba med kundalini-energin.

Alla får pröva och lära sig gå djupare utifrån där de befinner sig. De som inte försätter sig i förändrat medvetandetillstånd sitter med i cirkeln och hjälper till genom att vara kraftkällor. Alla kan vara med men deltagarna bör vara redo att släppa in djupare insikter och ta emot kraftfull healing. Att växa som människa är inte att bli struken medhårs utan att bli medveten om var vi sitter fast. Sista timmen under träffarna kommer vi prata genom upplevelser samt om vad som kommit fram och hur vi kan använda oss av det. Välkommen på mycket spännande kvällar med samma deltagare varje gång.

Tid: kl 18:30-21:00 Kom i tid.
Plats: Kungsgatan 8B, VARBERG
Pris: 1600 kr för fyra gånger eller med 400 kr/ gång ankomst via swish eller kontant. Dock är alla delar bindande.
Datum: 22 juni, 29 juni, 6 juli och 13 juli

Max antal deltagare är sex stycken. Ta med fylld vattenflaska, anteckningsblock och penna och kanske en frukt. Boka din plats som är bindande genom att maila mig på info@livetochsjalen.se. VÄLKOMMEN!