”Urkraft & Medvetenhet” Teneriffa

Kom och upplev MER av dig själv på TENERIFFA!
Tisdagen 29 januari – Tisdagen 5 februari

En workshop i personlig & själslig utveckling med likasinnade på Teneriffa som är en STARK PLATS och en del av AFRIKA. Det sägs att Atlantis ligger under denna ö och kanske stämmer det för platsen är mycket kraftfull och passar perfekt för att hjälpa oss själva. Dessutom har ön en mäktig natur med vulkan, berg, valar, delfiner och ett djupt hav.

Du behöver inte ha någon kunskap annat än att vara dig själv och vilja utvecklas. Vi gör meditationer, inspirerar varandra, lyssnar och talar, välkomnar insikter och har roligt. En vecka med känslor, drömmar och vägledning och för att väcka vår KRAFT och ett större MEDVETANDE.

 

Personlig Utveckling & Ökad Medvetenhet
Mindfullness & Meditation
Drömkunskap
Inspiration & Mystik
Skratt och Samvaro

Egen tid i form av sol, bad, reflektion, en promenad eller att läsa en bok är en del av eftermiddagarna under veckan.

Lägenheterna har självhushåll och ligger 700 meter från stranden (Los Cristianos). Det är ett större ställe med trädgård och pool, där förutom vår grupp också andra bor. Det finns restauranger, affärer och promenadstråk i anslutning till stället. Du delar rum med en i gruppen och det finns 2 sovrum i varje lägenhet tillsammans med kök, badrum, toalett, och stort vardagsrum. (Vill du bo någon annanstans går det givetvis bra) På 10 minuter når vi havet, promenadstråk, mataffärer, (om man vill laga sin egen mat) samt restauranger om man vill gå ut och äta själv eller med gruppen. Utöver kursen finns också tid för sol, bad eller promenader. Max antal i denna kurs är 11 personer.

PRIS: 8 700 KR
Inklusive kurs och logi. Din flygbiljett tillkommer samt transfer på ca 30 euro tur och retur. Kanske vill du stanna kvar en extra vecka efter kursen.

Utflykten för att se valar och delfiner är eget val och är till självkostnadspris (räkna med ca 30 euro)

Teneriffa

Valar & Delfiner Teneriffa

För intresseanmälan maila mig på info@livetochsjalen.se. När du fått din plats bekräftad köper du din flygbiljett. Du får hjälp av mig att göra detta på nätet eller via kontakter jag har. Du kan välja att flyga med mig som de flesta gör eller från annan ort. Därefter får du ett anmälningsdokument via mail. Fyll i och skicka till mig i samband med att du betalar anmälningsavgiften på 500 kr till mitt bankgiro 207-0340. Resterande belopp betalas senast 30 dagar före avresa via en faktura som du får på din mailadress. Detaljerad information inför resan skickas ut ca 3 veckor innan. Har du någon form av rörelsehinder kontakta mig för ett samtal innan du bestämmer dig att följa med.

OBS! Tänk på att ha en bra försäkring som täcker sjukdom, förhinder, eventuella försenade eller inställda flyg, strejker, naturkatastrofer eller liknande.

VÄLKOMMEN på en magisk upplevelsevecka för att växa som människa!