Utomlands

Välkommen att vara med på någon eller några av mina mycket populära workshops/sammankomster utomlands. Jag skapar efter hand, och låter mitt hjärta vägleda mig när en återresa skall ske eller något nytt ska födas fram.

Jag har rest med grupper sedan 2009 till Kenya, Peru, Kap-Verde öarna, Egypten, USA, Italien, La Gomera, Teneriffa, England och Spanien. Det som är aktuellt utomlands JUST NU, hittar du nedan.

Workshopen/sammankomsten utomlands pågår hela tiden. När vi är på plats får ni exakta tider av mig då vi träffas för meditationer etc. Ibland går vi ut och äter tillsammans för de som vill delta. Utöver det finns tid för sol, bad, shopping eller något annat som passar för det aktuella resmålet. En stor faktor i mina sammankomster är också att vi skall ha ROLIGT!

Vill du vara med, kontaktar du mig, och jag noterar din intresseanmälan. Jag skickar dig anmälningsdokumenten som du fyller i, och i samband med detta betalar du också in anmälningsavgiften. Du får all information och kontaktuppgifter för att köpa en flygbiljett.

Att ha ressällskap är trevligt och kan kännas tryggt, men kursen och vistelsen är upplagt så att du ofta har vänner i gruppen runt omkring dig.

Har du någon form av funktionsnedsättning kontakta mig och rådgör innan du anmäler dig.

Tänk på att ha en bra reseförsäkring om du blir sjuk eller för förhinder samt om transporter, såsom flyg, tåg eller liknande blir försenade eller inställda. Ordna gärna i god tid ett EU-försäkringskort via försäkringskassan samt kolla att du har ett giltigt pass i god tid före din avresa.