Vägledande & Läkande Samtal

Jag har många års erfarenhet av vägledande och läkande samtal med klienter och har olika sätt att arbeta för att ge vägledning och råd, allt beroende på var din önskan är med mötet. Mina samtal är baserade ett holistiskt synsätt där kropp, sinne och själ hör ihop. Jag kan också ge intuitiv vägledning då jag läser av energier och förmedlar det jag upplever bortom vår fysiska verklighet.
Alla behöver vi vägledning i livets upp och nedgångar och det kan vara skönt att få bekräftelse, se allt i ett större perspektiv, få hjälp i olika situationer och val samt se orsaken bakom beteenden och rädslor. Välkommen på ett möte där inget samtal är det andra likt då livet innehåller olika steg i utveckling, samt att vi är olika individer med varierande behov. För att läsa mer om mina samtal tryck HÄR