Workshop – Att starta och att driva företag

Jag har drivit tre företag sedan 1987 varav en presentaffär, ett handelsbolag med inriktning på alternativa och andliga mässor samt mitt nuvarande. Jag har hjälpt  många företagare genom åren genom vägledning, intuition, ekonomisk rådgivning, struktur, balans, energiflöde, KBT med mera. Jag har ekonomisk utbildning och har jobbat med ekonomi i tre olika företag från början på 90-talet tills jag sade upp mig mars 2008. Flera har bett mig hålla en workshop för att kunna dela med mig av det jag lärt mig och fortfarande lär mig. Dagen är för er som tänker starta eget eller för er som redan driver mindre företag och vill träffa andra samt få inspiration och vägledning. Dagen kommer innehålla en mix av allt möjligt i gemenskap.

Samtal
Närvaro & Balans
Passion & Kreativitet
Ekonomi
Mod & Tålamod
Reklam 

KBT verktyg i företagande
Organisation & Struktur
Flöde & Motstånd
Fallgropar & Lärdomar

Tid: kl 10:00-17:30, vi har lunch mellan 12:30 – 13:30
Plats: Kungsgatan 8B, VARBERG
Pris: 950 kr, betalas vid ankomst via swish eller kontant
Datum: Fredagen 13 augusti

Ta med fylld vattenflaska, penna och papper. Ha mjuka och sköna kläder eftersom vi kommer sitta det mesta under dagen. På lunchen kan du välja mellan flera olika restauranger som finns på några minuters avstånd. Max antal personer i corona-tider är 8 st. Boka din plats genom att trycka på ”BOKA” ovan. Avbokning senare än 7 dagar innan debiteras om inte din plats kan tillsättas av någon annan. VÄLKOMMEN!