Workshop Intuition Medialitet & Medvetande 2 dagar

Vill du öppna eller förstärka dina intuitiva och mediala gåvor? Vill du testa dig fram och vara med på roliga och magiska dagar för att bara uppleva och se vad som händer?

I tusentals år har enkla människor som levt i balans med sig själva och naturen upplevt och vetat att allt är besjälat, ingenting är separerat, endast en stor helhet. Därför har dessa också haft gåvan att uppleva det som ligger bortom det uppenbara. Idag kallar vi det som är helt naturligt för intuition, medial, vetande, inre seende, känslighet etc. Den kan tränas upp av alla men vi behöver öva för att förstå hur vi kan ta emot och förmedla detta i ord, känslor och bilder.

Du behöver inte ha förkunskaper förutom att ha ett öppet sinne, ha lätt för att KÄNNA samt vara är en person med nyfikenhet på det som är MER än det vi är vana vid. Har du redan gjort något av detta så är du också välkommen! Utan prestation och med roliga och lättfyllda övningar kan vad som helst hända eftersom intuitivt och medialt arbete inte handlar om krav, utan hjärta och ödmjukhet. Vi kommer meditera, öva olika tarotläggningar, öva med pendel, läsa av energier, träna intuition, träna automatskrift samt träna på att ta kontakt med andevärlden. Välkommen på en helg med likasinnade!

Pris: 2950 kr som betalas via swish vid ankomst
Tider: Lör 11:00 – 18:00 – Sön 10:00 – 17:00
Anmälan: Genom BOKA-knappen ovan, avanmälan senare än sju dagar innan debiteras
Plats: Kungsgatan 8B, Varberg
Datum: Lör 3 juli – sön 4 juli 

Max 8 personer. Medtag vattenflaska, anteckningsbok, penna, tarotkortlek och en pendel. Ta också med en kall lunchlåda eller mat för att värma i mikro. Kaffe och thé finns på plats. 

VÄLKOMMEN!