Yoga- Meditation- & Vandringsdag VARBERG

En underbar MÅ-BRA dag för alla!

Vi börjar dagen med meditation, medveten andning och qigong för att sedan presentera oss för varandra. Därefter tar vi oss iväg för att gå ca 5 km utmed havet och tillbaka till min lokal. Tänk på att ta med en vattenflaska, bra skor och kläder efter väder.
När vi kommer tillbaka dricker vi tillsammans en hälsosam smoothie som jag fixat. Därefter blir det meditation och vila. Innan lunch samtalar vi lite samt gör ett yogapass.
Därefter äter vi tillsammans en vegetarisk lunch som jag bjuder på, och sedan är det vila, meditation och frågestund. Sedan tar vi oss gemensam iväg till Åkulla bokskogar för en vandring på ca 5-6 kilometer. Har du inte bil så fixar vi detta med gemensam samåkning.
Efter hemkomst dricker vi återigen en hälsosam smoothie och samlar ihop oss för mer meditation, andning, yoga och qigong.

Du behöver inte ha någon erfarenhet innan för att delta, men att kunna promenera i normal takt är givetvis en fördel. Yogan och qigongen är för alla men du kan själv anpassa den utifrån dina förutsättningar. Det är ingen prestationsdag utan en närvarande dag. Vandringarna vi kommer göra sker med intentioner och tysta stunder men också med samtal. Jag kommer dela med mig av detta när vi börjar dagen. Tänk på att ta med bra skor!

Tid: kl 10:00-ca 18:00
PlatsKungsgatan 8B, VARBERG
Pris: 1350 kr, betalas vid ankomst via swish eller kontant
Datum: Söndagen 15 augusti
Boka: Genom hemsidan BOKA-knappen ovan

Max 10 deltagare. Boka din plats genom att trycka på ”BOKA” ovan. Avbokning senare än 7 dagar innan debiteras om inte din plats kan tillsättas av någon annan. VÄLKOMMEN!