Event ”Den uråldriga visdomen”

Närvarande stunder där jag delar med mig av starka energier från samt det tidlösa arvet vi behöver i dagens turbulenta samhälle. Den urgamla visdomen är likt en skatt med urminnes klokhet, bevarad i tusentals år, och för att bli viktiga nycklar som vi inte kan vara utan.

I tjugo år har jag fått lära mig oändligt mycket, ibland också det som är svårt att förstå. Jag kommer dessa kvällar del med mig av det jag aldrig förut gjort. Kommer ni tro mig? Om inte, så är jag helt säker på att ni kommer känna energierna som kommer sluta upp kring vår cirkel.
Alla möten, ursprungsbefolkningars visdom, resor, traditioner, kunskaper och erfarenheter har givit mig stora lärdomar för att kunna dela med mig på detta sätt, likt ett antikt bibliotek som passar väl in i vår moderna tid.
Den uråldriga visdomen är en helhetsväv som bär svaren på alla frågor och utmaningar vi ställs inför.

Ingen kväll kommer vara den andra lik då det är ett brett spektra vi kommer röra oss inom, från djup innerlighet till vidsträckt ytterlighet.
Välkommen på kvällar fyllda av helande energier, skratt, insikter, tysta minuter och känslomässig beröring!
Läs mer om mig HÄR

Tid: kl 18:30-ca 21:00 Kom i tid.
Datum: onsdagen 24  januari samt tisdagen 20 februari (fler kvällar kan finnas att boka sig på)
Plats: Folkets Hus Varberg
Pris: 250 kr, betalas via swish eller kontant vid ankomst. Ungdomar under 25 år 50 kr.
Boka: Genom BOKA-knappen ovan i menyn, eller tryck HÄR.

Gratis avbokning senast 7 dagar innan om inte din plats kan ersättas av annan person. Ta med fylld vattenflaska och kanske en frukt. Boka din plats genom att trycka på ”BOKA” knappen ovan. VÄLKOMMEN!