Föredrag ”Människans självläkande förmåga”

I dagens samhälle, där vi ständigt söker svar utanför oss själva, tenderar vi att glömma bort en av de mest fantastiska gåvorna vi besitter, vår egen förmåga till läkning. Vi lever i en tid där modern teknologi har tagit enorma steg framåt, men trots detta fattas det något. Det är som om vi har blivit avskurna från vår egen inre kraft.
Tiden är inne då forskning sakta med säkert förenas med gammal visdom, moderna studier möter nu alternativa metoder. Det som ligger naturligt inom oss, att vår tro och vårt sinne spelar en avgörande roll i vår hälsa, har bevisats genom forskning. Men det finns mycket mer att förmedla än så, för vi är ämnade att må bra i kropp och själ!

Genom min egen personliga läkande resa med många verktyg samt genom åtskilliga år med att hjälpa andra, har jag mycket jag vill dela med mig av. Kvällen innehåller inspiration och insikter om hur vi kan stimulera vår självläkande förmåga kropp, sinne och själ. Alla deltagare får dessutom med sig min senaste bok gratis utan kostnad för att läsa eller för att ge bort i present.

Tid: kl 18:30-ca 20:00 Kom i god tid.
Datum: Torsdagen 4 april
Plats: Folkets Hus Varberg, Magasinsgatan 17, Varberg 
Pris: 200 kr, betalas via swish eller kontant vid ankomst.
Boka: Genom BOKA-knappen ovan i menyn, eller tryck HÄR.

Ta med fördel med en fylld vattenflaska. Boka din plats genom att trycka på ”BOKA” knappen ovan. VÄLKOMMEN!