Föreläsning ”Något helt annat …”

I en värld fylld av tumult och brus är det lätt att förlora sig själv. Vi omges hela tiden med information som handlar om rädsla, maktkamp och fel. Det är lätt att kastas in i negativitet som suger vår energi och lämnar oss tomma och tillplattade. Men…
Den uråldriga visdomen bär på sanningar som är lika relevanta idag som de någonsin varit och i djupet av våra själar finns en glödande kraft som väntar på att bli upptäckt och använd.

Vi är skapare av våra liv och kan omforma oss själva och vår verklighet till hälsa, glädje, tillit och framtidstro. Det är vår skyldighet att göra detta, inte minst för våra barn! Men det behövs kunskap och verktyg som inte levereras av skola, samhälle eller makthavare.
Andlighet använd på rätt sätt, är inte något avlägset eller konstigt, det är istället närvaro, fördjupning och koppling till det större sammanhanget. Det är att känna förbindelse med den dolda kunskapen, något som sträcker sig bortom det materiella.
Det är dags att sluta vara passiva mottagare av negativitet och istället bli aktiva skapare av vår egen verklighet. Vi kan må bra, vi kan skapa ett harmoniskt liv, vi kan bli trygga, vi bör hylla känslighet och kärlek och vara entusiastiska inför framtiden!
Denna dynamiska kväll med kraft och glädje  delar jag med mig av det tidlösa visdomsarvet, modern psykologi, välmående, verktyg och traditioner, kvinnohälsa, min egna resa, vägledning och insikter!

Tid: kl 18:00-ca 20:00 Kom i god tid.
Datum: Måndagen 17 juni
Plats: Folkets Hus, Magasinsgatan 17, Varberg
Pris: 250 kr, betalas via swish eller kontant vid ankomst.
Boka: Genom BOKA-knappen ovan i menyn, eller tryck HÄR.

Ta med fördel med en fylld vattenflaska och kanske en frukt. Vi tar fem minuters paus mitt i. Boka din plats genom att trycka på ”BOKA” knappen ovan. VÄLKOMMEN!