Föreläsning ”Nu är det nog!”

Välkommen på en dynamisk kväll!
För att skapa ett bra samhälle behöver vi helt andra saker än det som politiker och andra myndigheter gör gällande. De flesta människor är brickor i ett ”spel” där vi själva inte längre styr. Barn och ungdomar och många vuxna mår sämre än någonsin. Skola, äldrevård och sjukvård går på knäna. Varför är det så och vad kan vi göra? Hur kan vi må bra i en turbulent värld?

För förändring i våra liv och samhällen behöver vi tillgång till oss själva och KUNSKAP. Mycket är inte alls som vi blivit lärda. Den uråldriga visdomen har svaren som är på riktigt och detta hör ihop med vårt moderna samhälle och enkel psykologi. Det handlar om konkreta saker utan luddighet eller svammel.

Hur kan vi må bra? Hur kan vi få harmoniska liv? Hur kan vi skapa den förändringen som vi önskar i samhället? Svaren behöver vi höra och ta till oss, för när många barn och ungdomar inte mår bra så är vi på HELT fel väg. Vi har inget val än att öppna oss för något nytt, det som också finns inom oss och som är väldigt gammalt.

Välkommen på en kväll fylld av visdom, skratt, insikter och känslomässig beröring! Vi kommer gå in på det mesta eftersom allting hör ihop och är ganska enkelt fastän vi gör det så svårt.

Uråldrig visdom
Samhällets väntan på förändring
Andlighet i verkligheten
Våra kommande generationer
Kvinnohälsa
Naturmedicin
Psykologi
Vikten av närvaro
Jord, natur & miljö  
Alternativmedicin
Energier som kommer påverka de flesta 

Tid: kl 18:30-ca 21:00 Kom i tid.
Datum: Torsdagen 7 december
Plats: Folkets Hus Varberg
Pris: 250 kr, betalas 7 december kontant eller via swish 123 181 47 06. Ungdomar under 25 år 50 kr.
Boka: Genom BOKA-knappen ovan i menyn, eller tryck HÄR.

Gratis avbokning senast 7 dagar innan. Ta med fylld vattenflaska och kanske en frukt. Boka din plats genom att trycka på ”BOKA” knappen ovan. VÄLKOMMEN!