Föreläsning om San Pedro Plant Medicine

Välkomna på en innerlig föreläsning om hur vi genom uråldriga traditioner och verktyg kan läka och utvecklas till närvarande, glada och hälsosamma människor! Ett viktigt och mycket kraftfullt verktyg är San Pedro naturmedicin som har många olika namn. Kaktusmedicinen som ger oss nycklarna till vår innersta essens, mikro blir makro, allt smälter samman och vi får den bästa utgångspunkten till självläkning av kropp, sinne och själ.
Det pågår forskning på många ställen i världen om psykadeliska växtmediciner, även i Sverige och det är fantastiskt eftersom det kan hjälpa oss stort. Dock har vi inte ”råd” att vänta på resultat om något som alltid varit självklart i uråldriga kulturer. Det finns alltför många människor som behöver information om att det finns kraftfulla ”nycklar” till inre läkning för ett harmoniskt liv. Vi behöver inse att dessa mediciner/sakrament är andliga eftersom intelligensen och medvetandet är oändligt mycket större än människan själv.

Jag kommer under kvällen berätta om min egna läkande inre och yttre resa, men också om hur min son, min far och min man och andra deltagare fått hjälp från denna uråldriga essens som ibland kan vara svår att förstå.

Kvällen kommer också innehålla hur vi genom uråldrig visdom kan förstå uppkomsten av ohälsa och hur vi genom det kan förhindra de flesta sjukdomar. Jag kommer också dela med mig om vikten av att inte tappa sig själv, intentioner, cacao plant medicine, uråldrig levnadsvisdom och psykologi. Jag kommer givetvis även att berätta om var och när i Spanien ni kan vara med på San Pedro ceremonier och retreat. Välkomna på en magisk mjuk kväll om hur vi kan hanterera livets prövningar och växa som människor för en större beskydd och fridfullhet.

 

Tid: kl 18:00 – ca 21:00 Kom i god tid.
Plats: Kungsgatan 8B, VARBERG
Pris: 300 kr, betalas vid ankomst med swish till 123 181 47 06 eller kontant
Datum:
Anmälan: Via BOKA-knappen upp i menyn, eller HÄR

Läs mer om San Pedro Plant Medicine HÄR

Ta med fylld vattenflaska, en frukt och kanske papper och penna. Boka din plats genom att trycka på ”BOKA” knappen ovan. Avbokning är gratis senast 7 dagar innan. Denna dag säljer jag också min bok ”Den NYA människan” till halva priset. VÄLKOMMEN!