Kungsgatan 5 VARBERG

När du besöker mig, då annan adress inte anges, finner du mig centralt i Varberg, ett stenkast från tåg- och busstation. Adress: Kungsgatan 5, VARBERG 
(klicka på adressen ovan för karta)

Efter kl 17 fungerar inte längre koden. Använd istället knappsatsen på porttelefonen. Tryck fram ”Livet & Själen i Harmoni” och sedan OK så går signalerna fram och jag öppnar jag dörren från mitt rum. Om jag inte öppnar så kanske jag inte är färdig med kunden före dig, så försök igen om en liten stund.

Gå upp för trappan och sedan till höger där en annan trappa leder dig ner till bottenvåningen. Gå in i korridoren och sätt dig ner och vänta i en av stolarna. Toalett finns precis vid min dörr.

Parkeringar finns runt omkring i området, P-skiva behövs oftast. Det finns allt från 1 timme, 2 timmar och 24 timmars parkeringar.

Du betalar genom swish eller kontant på plats hos mig. Varmt välkommen!