Kurs – Konsten att LEVA på riktigt!

Vill du må bra och hitta drivkraften i ditt liv? Vill du utveckla din andlighet, för bra liv med fötterna i verkligheten? Vill du sluta kämpa, hitta inre trygghet för yttre tillit?
Denna endagskurs är för dig som vill komma vidare, få fler insikter och bli mer medveten.

Att leva i samklang med vår inre röst är att förändra och förändras, något vi skall se som en gåva, inte ett motstånd eller en svårighet. Dagen kommer beröra djupa ämnen, såsom kunskapen om varför vi blir sjuka, och hur vi genom det kan förhindra de flesta sjukdomar. Hur vi erhålla och välja en fridsam död utan smärta eller ångest.

Livets berg- och dalbana, såsom sorg, prövningar, trötthet och tvivel kan vara det bästa, för att hitta kraften inom dig! Välkommen på en kurs som innehåller en helhet och en förening av flera tusen år gammal visdom, alternativmedicin och evidensbaserad psykologi.

Att läka och utveckla sig själv
Självkärlek, kraft & intuition
Hälsa & läran om energi
Månfaser, PMS & klimakteriet
Andetaget, närvaro & meditation
Andlighet i verkligheten
Förändringsprocesser
Konsten att leda sig själv
Livet & döden

Kursen är likt en längre föreläsning, med kortare olika övningar och frågor från deltagare. Förvänta dig att ditt självvärde kommer få sig en rejäl boost, som också förankrar en känsla av lättnad!

Tid: kl 10:00-18:00 Kom i god tid. (lunch kl 13 – 14 som kan ätas någonstans i stan)
Plats: Kungsgatan 8B, VARBERG
Pris: 1300 kr, betalas vid ankomst med swish till 123 181 47 06 eller kontant
Datum: Nästa gång är söndagen 26 juni
Anmälan: Via BOKA-knappen upp i menyn, eller HÄR

Ta med fylld vattenflaska, papper och penna. Boka din plats genom att trycka på ”BOKA” knappen ovan. Avbokning är gratis senast 7 dagar innan. Denna dag säljer jag också min bok ”Den NYA människan” till halva priset. VÄLKOMMEN!