Livs- & Själscoach Utbildning

FULLBOKAD! Nästa omgång startar maj 2022, TRYCK HÄR

Om du vill hjälpa andra att utvecklas i ett helhetsperspektiv, kan detta vara en utbildning för dig. Vill du dessutom lära dig om naturlig självläkning och få mer kunskap om att kroppen är en manifestation av sinne och själ, ja då har du troligtvis kommit rätt.
Denna utbildning innehåller en bred kunskap om att vår livsstil bygger vår hälsa, men också att andligt intresse och sökande skapar en själslig intelligens som tillför det allra bästa i vårt välmående. Att tänka i nya banor är en viktig ingrediens i denna omskakande brytningstid. God hälsa ligger långt djupare än bara medveten kost och träning. Den visdomen börjar istället inifrån och bör vara tillgänglig för oss alla, långt innan sjukdom uppstår. Fler terapeuter behövs som har kunskapen om människans potential och personliga förmågor.

Jag tog namnet ”Livs- & Själscoach” år 2017 då detta inte fanns. Samtidigt registrerade jag mitt nya bolagsnamn ”Livet & Själen” för att förena andlighetens viktiga beståndsdelar med det alternativa och evidensbaserade.
Detta år startade jag också den första ”Livs- & Själscoach utbildningen” Sedan gjorde jag en paus för att utvecklas inom fler områden.

Detta är en reviderad utbildning för att sprida en helhetssyn och ett högre medvetande. Personlig läkning och utveckling är angeläget och berikar våra liv samt stärker människors självkänsla i grunden. Det är varje människans rättighet att bli upplyst och medvetandegjord om sina möjligheter för att kunna ta hand om sin hälsa och framåtskridande på bästa sätt.

Om du vill jobba med människor i holistiska samtal eller grupper samt känner att du kommit en bit på väg med dig själv så kan denna utbildningen tillföra något riktigt bra. Har du lätt för att lyssna på andra och lägga dina normer åt sidan och dessutom är intresserad av kroppen, sinnet och själen och därtill alternativ hälsa, personlig utveckling, KBT-verktyg, närvaro och uråldrig visdom så är det perfekt.
Utbildningen innehåller många olika delar där du får tekniker och kunskap för att jobba med människor i enskilda samtal eller i grupp. Utbildningen är fördelade under tre helger och är INTE online.

De tre helgerna är tänkt att komplettera det du redan har kunskap om. Kanske är du stressterapeut, homeopat, näringsterapeut, healer, yogalärare eller annat och vill utvecklas. Utbildningen kan även vara en bra start för att hjälpa dig själv och/eller andra. Delarna är upplagda med fokus på olika ämnen, men eftersom allt hör ihop så är helheten alltid i fokus. Under utbildningen går vi också igenom hur vi på bästa sätt kan bemöta människor i samtalet. Vi kommer göra eget arbete, öva på varandra samt arbeta med fallstudier. Det kommer också bli några uppgifter att göra hemma mellan kursdelarna.

Sorgebearbetning
Förändringsprocesser

Energimedicin
Stress & Utmattning
Värk, Depression & Ångest
Immunförsvar Hälsa & Livsstil

Känslor & Tankar
Kost & Sömn

Rörelse & Motion 
Intuition & Medvetenhet & Acceptans

PMS Mens & Klimakteriet
Psykologi & KBT Verktyg

Meningsfullhet & Själslig Längtan
Andning Närvaro & Meditation
Drömmar Mål & Visioner

Del I
Vi fokuserar på grunderna i personlig läkning och utveckling. Vi kommer arbeta med sorgebearbetning, oläkta präglingar, den fysiska kroppen, symtom, ohälsa och hälsa och medvetenheten om att kroppen minns det vi vill glömma. Vi kommer prata känslornas intelligens, göra övningar i andning och medveten närvaro för att kunna dela med oss av dessa viktiga praktiska verktyg.  

Del II
Vi fokuserar på förändringsprocesser, om att följa hjärtats röst, allians och delmål. Vi kommer prata stress, utmattning, hormoner och hur alla delar från teknik, tankar, beteende, mage och tarm måste belysas för att vi skall kunna återhämta oss och läka. Vi kommer också gå in på energimedicin, kroppens olika frekvenser, acceptans, PMS, mens & klimakteriet.  

Del III
Vi fokuserar på själens intelligens, läran om energi och att förnimma det osynliga. Vi kommer prata om hur vi kan bemöta och hjälpa människor som har en längtan efter innerlighet och meningsfullhet. Vi kommer diskutera ämnen såsom att sluta kämpa, att släppa taget, betydelsen av meditation, kost, rörelse och motion. Vi kommer också beröra ämnen som tillit, drömmar och visioner.  

Välkommen att upptäcka en energikälla där kropp, sinne, medvetenhet, hälsa, miljö och andlighet hör ihop!

Pris: 11 000 kr inkl moms varav 500 kr i anmälningsavgift. Du betalar inte kursavgiften på en gång utan delbetalning på 3500 kr inkl moms en vecka innan varje kurshelg. 
Tider: 10:00 – 17:00 båda dagarna
Anmälan: Genom ett mail till info@livetochsjalen.se

Plats: Varberg, adress meddelas deltagarna
Helgdatum vintern 2021/ 2022: Del I lör 20 – sön 21 november, del II lör 21 – sön 22 januari, del III lör 12 – sön 13 mars

Anmälan sker till min mail info@livetochsjalen.se med några rader om dig själv samt namn, adress och telefonnummer. Du får inte äta någon form av psykofarmaka. Antal deltagare är 5-8 stycken. När du fått din plats bekräftad betalar du 500 kr i anmälningsavgift och då har du en plats på utbildningen som är bindande. En till två veckor innan kursstart får du mer information via mail.