Medial Prova-på helg

Välkommen på en magisk andlig helg då vi provar på allt möjligt utifrån glädje och nyfikenhet! Utan prestation och med roliga och lättfyllda övningar kan vad som helst hända eftersom andligt och medialt arbete inte handlar om krav, utan HJÄRTA och ÖDMJUKHET. ALLA kan vara med som har ett öppet sinne och ett intresse för det mystiska och oförklarliga.

Vi kommer att prova på:
Tarot
Kanalisering
Kommunikation med våra ”guider”
Healing
Djurkommunikation
Kontakt med anhöriga på ”andra sidan”
Aura-avsläsning
Automatskrift

Pris: 3 300 kr inkl moms varav 500 kr i anmälningsavgift. 
Tider: 10:00 – 17:00 båda dagarna
Datum: Nästa omgång lördagen 21 augusti –  söndagen 21 augusti 2022
Anmälan: Genom ett mail till info@livetochsjalen.se
Plats: Kungsgatan 8B, Varberg

Att bli eller vara medial går genom känslornas språk som är en naturlig medfödd psykologisk process. Känslor föder fram intuition och ökat medvetande och med hjälp av förnuftet kan vi lära oss översätta de olika budskapen för ökade insikter, större klarsynthet i vårt eget och andras psyke.

I tusentals år har enkla människor som levt i balans med sig själva och naturen upplevt och vetat att allt är besjälat, ingenting är separerat, endast en stor helhet. Därför har dessa också haft gåvan att uppleva det som ligger bortom det uppenbara. Idag kallar vi det som är helt naturligt för ”medium eller medial” som betyder ungefär ”kanal mellan världarna”. Den kan tränas upp av alla men vi behöver öva för att förstå hur vi kan ta emot och förmedla dessa energier i ord, känslor och bilder. Så kom och pröva! Är det något för dig? Du får i alla fall en förunderlig helg som kommer ge dig mycket.

Anmälan sker till min mail info@livetochsjalen.se. När du fått din plats bekräftad betalar du 500 kr i anmälningsavgift och då är din anmälan bindande. Max tio personer.

Medtag anteckningsbok, penna, tarotkortlek och vattenflaska samt lunchlåda. Kaffe och te kommer finnas på plats. Vill du ha råd om övernattning i Varberg, kontakta mig.

VÄLKOMMEN!