Meditationsvandring 1 maj

En vandring i skog och natur för harmoni i kropp, sinne och själ. Vandringen bjuder på ett varierande landskap, med stigar och små skogsvägar. Vandringen är en gående tyst meditation så vi vandrar i lugn takt, men släpar inte fötterna efter oss. Vi gör stående qigong i pauserna och pratar om livet och/ eller upplevelserna vi har under vandringen.
Tänk på att ha bra skor, vattenflaska, något att sitta på, kanske en frukt eller annat tilltugg och eventuellt gåstavar. Vid ösregn kommer dagen ställas in, annars kläder efter väder.  Kom och upplev magi, vättar och djur, vindens viskningar och naturens läkande krafter, tillsammans i en gemenskap med likasinnade.
I mån av plats kan jag ordna skjuts till och från min lokal i centrala Varberg, Kungsgatan 8B, Varberg, som ligger 3 minuter från tåg- och busstationen. Du kan också med egen bil samköra med mig därifrån. Vi kör vi 11:30. Meddela mig om detta på info@livetochsjalen.se

Sträcka: ca 1 mil
Svårighetsgrad: Vandringen är för dig som har grundkondition.
Start: ca 1,5 mil nordost om Varberg, exakt plats meddelas deltagarna, det går också att samköra eller samåka  från min lokal i Varberg, Kungsgatan 8B, Varberg. (3 minuter från tågstation och busstation)
Pris:
350 kr som betalas precis innan vi startar via swish 123 181 47 06 eller kontant. 

Tider: 12:00 – ca 16:45
Datum: Söndagen 1 maj 2022
Anmälan: Genom BOKA-knappen ovan
Fri avbokning: Via sms senast dagen innan på 0733-833271

Välkommen i denna gemenskap för att bli gladare, mer närvarande och för att kanske hitta svar på dina funderingar!