Open-Mind Gathering Teneriffa

Tisdagen 12 dec – tisdagen 19 december

Vill du stärka dig med självkänsla, mystik, glädje, hälsa och andlighet? Vill du kombinera sol och bad med inre upplevelser? Välkommen på magiska och meningsfulla dagar för att hitta mer av dig själv!

Teneriffa som är en STARK PLATS och en del av AFRIKA. Platsen är mycket kraftfull och passar perfekt för att öppna våra hjärtan och nå insikter. Dessutom har ön en mäktig natur med vulkan, berg, valar, delfiner och ett djupt hav.

I december är det varmt i luften och i havet likt en bra sommar i Sverige. Räkna med 22 grader i luften på dagtid och ca 20 grader i havet, visst är det lockande?
Vi kommer vara på södra delen av ön, med strand, berg, promenadstråk och restauranger. Vi bor på bra lägenhetshotell, där också kursen hålls, som ligger 500 – 700 meter vid stranden. Där finns pool, trädgård och restaurang.

Låt dagarna ge dig insikter, inspiration, bättre hälsa, förstärkt intuition och självkänsla samt möjlighet att ersätta ekorrhjulet med glädje och mystik. Veckan passar både nybörjare såväl som dig som varit med förut. Utöver specificerade samlingar finns det givetvis utrymme egen tid. Specifika klockslag för samlingar meddelas en dag i taget, för att på bästa sätt ska kunna anpassa oss till vad som sker. Kanske vill du åka några dagar innan eller stanna några dagar efter för att avnjuta mer av denna ö. Det finns mycket att utforska såsom att att lära sig dyka, se delfiner och valar, gå fantastiska vandringsleder, uppleva trolsk natur, paddla kajak samt njuta av ön och vädret där sommaren ständigt är närvarande. Jag ger gärna tips och vägledning till mina deltagare.

Vi träffas cirka tre till fyra timmar per dag, ibland uppdelat på två gånger, från onsdagen 13 december till måndagen 18 december eftersom tisdagarna är resdagar för de flesta.  Exakta tider fås på plats.
En ”open-mind gathering” innehåller en mix av meditation, sharings, samvaro, andlighet, yoga, qigong, livs- & själscoaching, tarot, hälsa, promenader och en cacao ceremoni. Du behöver inte ha någon erfarenhet för att kunna delta i något av detta. Vi kommer även ha samlingar på stranden för sol, bad, meningsfulla samtal och gemenskap. Minst ett par gånger under veckan går vi ut och äter tillsammans för de som önskar.
Cacao ceremonin brukar jag hålla tidigt på morgonen på stranden. Mer information ges vid intresse-anmälan.

Denna sammankomst/resa kommer meddelas till de som anmält sitt intresse, när det blir aktuellt att köpa flyg och logi som sköts av annan aktör. Detta sker två till fyra till veckor innan.
Jag kommer informera vilket hotell vi ska bo på, så vi alla bor på samma ställe, och även vilket flyg som passar. Flyger du från Göteborg kan du troligtvis flyga med samma flyg som mig. Flyger du från annan ort går det alldeles utmärkt, och vi ses på plats.

Personlig & Andlig Utveckling
Hälsa & Meditationer
Medialitet & Tarot
Livs- & Själscoaching
Yoga, Qigong & Andningsövningar
Sacred Cacao Ceremony
Gemenskap, Samtal & Promenader

PRIS: 290 euro (ca 3400 SEK) Slutsumman kommer räknas om i SEK utifrån aktuell kurs vid betalningstillfället.
Betalning skall vara mig tillhanda 5 december och därefter är din plats bindande. Får du förhinder eller blir sjuk betalas inte summan tillbaka, så se till att ha en bra försäkring. 
Din logi och flygbiljett tillkommer och kostar ca 6000 kr – 12 000 kr. Detta köper du av Vingresor efter du fått informationen du behöver av mig. Vi flyger från Göteborg 07:45 tisdagen den 12 december men du kan även flyga från Stockholm eller Köpenhamn och då ses vi på plats. Vill du dela rum med någon i gruppen så kan jag förmedla kontakten mellan er. Du kan givetvis välja vilket flyg som helst, du kanske rent av bor på Teneriffa. Dock är det bra om du bor på samma ställe som gruppen under veckan. 

Reservera 12 – 19 december, samt skicka in intresseanmälan, som inte är bindande, till mig på info@livetochsjalen.se!

Varför lägger jag mina olika resor i samband med sol och salta bad? Jo, sol och salta bad har läkande effekt på kropp, sinne och själ. Visste du att saltvatten till exempel omgående kan lindra värk? I gammal helig visdom förstärker även vattenelementet våra känslor och viljan till förändring. D-vitamin behövs för mängder olika saker, såsom att sova bra, att stärka immunförsvaret och att vara positiv i sinnet. Den viktigaste källan till D-vitamin är solen, och detta lagras i huden flera månader efter hemkomst. 


”Jag är Teneriffa. Jag är kylig och jag är het. Jag är starkt förankrad med Afrika och ert rotchakra. Jag har kraften att beröra det som finns i ert hjärta. Jag rensar er först och lyfter er sedan. När ni vandrar på min mage och tar del av mina energier, får ni tillgång till krafter långt nere i Jorden. Detta för att bli vän med er själva och er egna sanning.”