Retreat Personlig & Andlig Retreat Mallorca

Torsdagen 21 september – Torsdagen 28 september 2023

En mycket uppskattad vecka på Mallorca i repris efter några års uppehåll!
Vill du stärka dig med självkänsla, mystik, glädje, hälsa och andlighet? Vill du kombinera sol och bad med inre upplevelser? Välkommen på magiska och meningsfulla dagar för att hitta mer av dig själv!

Personlig & Andlig Utveckling
Medialitet & Magi
Healing
Andningsövningar & Meditationer

Livs- & Själscoaching
Yoga & Qigong (som alla kan vara med på)

Gemenskap & Samtal

Denna retreat hålls i Porto Colom som är en vacker plats på sydöstra Mallorca. I september är det lagom varmt och havet bjuder på ett ljummet vatten. I Villan där kursen hålls finns pool, trädgård och uteplats. Det är ca 500 meter till stranden, affärer och restauranger. Vill du inte bo där kan du bo på annat ställe i närheten. Du kanske rentav bor på Mallorca och vill vara med under denna veckan!

Kursen pågår hela tiden, men det är ungefär fyra timmar varje dag som är fokuserad samling. Ibland är det en gång och vissa dagar delar vi upp det på två gånger. Exakta tider fås på plats. Tillfällena innehåller allt  från meditationer, energier, tarot, meningsfulla samtal, vägledning, andliga upplevelser till yoga & qigong som alla kan vara med på. Du behöver inte ha någon erfarenhet av detta för att kunna delta.
Utöver det så har vi en samlingsplats på stranden där vi träffas för oss som gillar sol och bad. Minst ett par gånger under veckan går vi även ut och äter tillsammans för de som önskar.

Låt veckan ge dig insikter, inspiration, bättre hälsa, förstärkt intuition och självkänsla samt möjlighet att ersätta ekorrhjulet med glädje och mystik. Veckan passar både nybörjare såväl som dig som varit med förut. Utöver specificerade samlingar finns det givetvis utrymme egen tid. Specifika klockslag för samlingar meddelas en dag i taget, för att på bästa sätt ska kunna anpassa oss till vad som sker.

KURSPRIS: 920 euro (ca 10400 kr) Slutfakturan kommer debiteras i SEK utifrån aktuell kurs vid faktureringstillfället
Din flygbiljett tillkommer. De flesta i mina deltagare brukar flyga med mig och få resesällskap, men du kan även flyga från annan destination. Mer information om detta får du av mig vi intresseanmälan. 

Endast 8 deltagare. För frågor eller anmälan skicka ett mail till info@livetochsjalen.se. Vid anmälan får du ett anmälningsdokument via mail som du skriver ut, fyller i och skickar till mig. med detta betalar du också en anmälningsavgift på 1000 kr. En faktura på resterande belopp skickas ut i god tid via mail innan den skall betalas 3 veckor innan kursstart. Detaljerad information samt en deltagarlista skickas ut via mail ett par veckor innan vi ses.

VÄLKOMMEN!

Varför lägger jag mina olika resor med kurser/ retreat i samband med sol och salta bad? Jo, sol och salta bad har läkande effekt på kropp, sinne och själ. Visste du att saltvatten till exempel omgående kan lindra värk? I gammal helig visdom förstärker även vattenelementet våra känslor och viljan till förändring. D-vitamin behövs för mängder olika saker, såsom att sova bra, att stärka immunförsvaret och att vara positiv i sinnet. Den viktigaste källan till D-vitamin är solen, och detta lagras i huden flera månader efter hemkomst.