Sammarahs urkraft, budskap & kärlek

Ni är många som läst min första bok om uppdraget jag fick från andevärlden 2008 då jag blev uppmanad att bege mig till Afrika för att finna en gammal trämask. Våren 2009 i Kenya uppstod något mycket speciellt då jag fick masken i min hand. Sedan den dagen har jag blivit upplärd, beskyddad och vägledd från en en uråldrig medicinkvinna i andevärlden.

Ni är många som under åren varit med då jag släppt fram henne. Under hösten har andevärldens önskan varit att fler människor skall få ta del av hennes stjärnenergi, budskap, kärlek och kraft, så nu börjar en ny väg med att låta henne vara med mer. Hennes energi och budskap flödar numera lättare eftersom jag tagit mycket hand om mig själv.
Dessa kvällar är jag trancekanal för medicinkvinnan Sammarah. Ingen kväll kommer bli den andra lik då hon kommer förmedla olika saker varje gång. Jag vet inget i förväg och kan inte heller styra vad som kommer att delas. Det kommer bli starka helande kärleksfulla energier, kollektiva budskap och och individuella svar på frågor.

Tid: 18:30 – ca 20:30
Datum: Se under fliken ”kalender” flera olika datum kan finnas
Pris: 400 kr betalas vid ankomst via swish 123 181 47 06 eller kontant
Plats: Kungsgatan 8B, Varberg
Boka: Genom BOKA-knappen ovan.

Max 12 personer. Fri avbokning senast 7 dagar innan. Sedan är anmälan är bindande om inte platsen kan ersättas med någon annan. Ta med en fylld vattenflaska och kanske en frukt, vi kommer ha tio minuters paus mitt i. VÄLKOMMEN!