Shamanic Healing Retreat 6-11 Mars 2023 Tenerife

Den shamanska läkekonsten när den är som bäst!

Detta retreat är magiska dagar för att kliva in i uråldriga ceremonier och visdomsläror. En djup inre läkande resa för att skapa förändring i ditt inre och yttre liv.

För att bli hela på riktigt är det dags att återuppta de ”ursprungsrecept” som funnits i tusentals år. Ofta är det detta som krävs, för att vi på riktigt och varaktigt skall kunna återvända till dem vi är, och dem vi vill vara. Det är dags att rensa våra djupa präglingar för att släppa kamp och rädslor. Ur det föds närvaro och innerlighet som naturligt höjer vårt medvetande och ger oss tillbaka vår kraft och vårt beskydd.

Vi kommer bo i ett gemensamt hus en bit upp i bergen med vacker natur och utsikt över Atlanten. Området har också fina vandringsleder. Retreaten innehåller Plant Medicine San Pedro ceremonier och/eller mikrodosering, gemensam tillredning och medverkan av sakramentet från växt till medicin, lätt yoga & qigong (som alla kan vara med på), uråldrig visdom, personliga hälsokonsultationer, sharings och meditationer. Läs mer här om San Pedro

Denna retreat med fokus på San Pedro hjälper oss bli mer bekväma med oss själva och skapar nya bredare vägar framåt, med förnyad hälsa, mer visdom och större glädje. Mer information fås vid intresseanmälan.

Måndagen 6 mars till lördagen 11 mars. (Jag rekommenderar flygbiljett med www.ving.se med avresa från Sverige 5 mars och hemresa söndagen 12 mars). Men du kan välja helt andra flyg och datum som passar dig bättre.
Kanske vill du åka några dagar innan eller stanna några dagar efter retreaten för att avnjuta mer av denna ö. Det finns mycket att utforska såsom att lära sig dyka, se delfiner och valar, gå fantastiska vandringsleder, uppleva trolsk natur, paddla kajak samt njuta av ön och vädret där sommaren ständigt är närvarande. Jag ger gärna tips och vägledning till mina deltagare.

KURSPRIS: 995 euro (ca 10 500 kr) Mat ingår.
Slutfakturan kommer debiteras i SEK utifrån aktuell kurs vid faktureringstillfället
Din flygbiljett tillkommer. De flesta i mina deltagare brukar flyga från Göteborg och få resesällskap, men du kan även flyga från Stockholm eller Köpenhamn. Mer information om detta och annat får du av mig vid intresseanmälan. 

För frågor eller anmälan skicka ett mail till info@livetochsjalen.se. Vid anmälan får du ett anmälningsdokument via mail som du skriver ut, fyller i och skickar till mig. med detta betalar du också en anmälningsavgift på 1000 kr. En faktura på resterande belopp skickas ut i god tid via mail innan den skall betalas 3 veckor innan kursstart. Detaljerad information samt en deltagarlista skickas ut via mail ett par veckor innan. Du blir också frivilligt inbjuden i en facebook grupp för mer information, eventuell samåkning till flygplatser och resesällskap några veckor innan vi ses.