Wisdom & Wellness Retreat Teneriffa 2022

Söndagen 13 november – Söndagen 20 november

En mycket uppskattad vecka nu i repris!
Vill du stärka dig med självkänsla, mystik, glädje, hälsa och andlighet? Vill du kombinera sol och bad med inre upplevelser? Välkommen på magiska och meningsfulla dagar för att hitta mer av dig själv!

Personlig & Andlig Utveckling
Hälsa & Meditationer
Medialitet & Magi
Breathworks
Yoga & Qigong
Plant Medicine Ceremoni Cacao
Gemenskap, Samtal & Promenader

Denna retreat hålls på södra Teneriffa som är en STARK PLATS och en del av AFRIKA. Det sägs att Atlantis ligger under denna ö och kanske stämmer det för platsen är mycket kraftfull och passar perfekt för att öppna våra hjärtan och portaler. Dessutom har ön en mäktig natur med vulkan, berg, valar, delfiner och ett djupt hav.

I november är det varmt i luften och i havet likt en bra sommar i Sverige. Räkna med 22 grader i luften på dagtid och ca 21 grader i havet, visst är det lockande?
Vi kommer vara på södra delen av ön, med strand, berg, promenadstråk och restauranger. Boendet där också kursen hålls ligger 650 meter vid stranden och har hög klass. På lägenhetshotellet där kursen hålls finns det pooler, trädgård och restaurang. Vill du inte bo där kan du bo på annat ställe i närheten. Du kanske rentav bor på Teneriffa och vill vara med under denna veckan!

Vi träffas ca fyra timmar varje dag ofta uppdelat på två gånger. Exakta tider fås på plats. Tillfällena innehåller allt  från meditationer, promenad i soluppgången, energier, tarot, meningsfulla samtal, vägledning, andliga upplevelser till yoga & qigong som alla kan vara med på. Du behöver inte ha någon erfarenhet av detta för att kunna delta.
Utöver det så har vi en samlingsplats på stranden där vi träffas för oss som gillar sol och bad. Minst ett par gånger under veckan går vi även ut och äter tillsammans för de som önskar.
Du du väljer vad du vill och inte vill delta i. För er som önskar finns också möjlighet att delta i en plant medicine ceremoni. Detta är inräknat i priset. Mer information ges vid intresse-anmälan.

Låt veckan ge dig insikter, inspiration, bättre hälsa, förstärkt intuition och självkänsla samt möjlighet att ersätta ekorrhjulet med glädje och mystik. Veckan passar både nybörjare såväl som dig som varit med förut. Utöver specificerade samlingar finns det givetvis utrymme egen tid. Specifika klockslag för samlingar meddelas en dag i taget, för att på bästa sätt ska kunna anpassa oss till vad som sker. Kanske vill du åka några dagar innan eller stanna några dagar efter retreaten för att avnjuta mer av denna ö. Det finns mycket att utforska såsom att att lära sig dyka, se delfiner och valar, gå fantastiska vandringsleder, uppleva trolsk natur, paddla kajak samt njuta av ön och vädret där sommaren ständigt är närvarande. Jag ger gärna tips och vägledning till mina deltagare.

KURSPRIS: 995 euro (ca 10 500 kr) Slutfakturan kommer debiteras i SEK utifrån aktuell kurs vid faktureringstillfället
Din flygbiljett tillkommer. De flesta i mina deltagare brukar flyga från Göteborg och få resesällskap, men du kan även flyga från Stockholm eller Köpenhamn. Mer information om detta och annat får du av mig vi intresseanmälan. 

För frågor eller anmälan skicka ett mail till info@livetochsjalen.se. Vid anmälan får du ett anmälningsdokument via mail som du skriver ut, fyller i och skickar till mig. med detta betalar du också en anmälningsavgift på 1000 kr. En faktura på resterande belopp skickas ut i god tid via mail innan den skall betalas 3 veckor innan kursstart. Detaljerad information samt en deltagarlista skickas ut via mail ett par  veckor innan vi ses. Du blir också inbjuden i en facebook grupp för mer information, eventuell samåkning till flygplatser och resesällskap.

VÄLKOMMEN!

Varför lägger jag mina olika resor med kurser/ retreat i samband med sol och salta bad? Jo, sol och salta bad har läkande effekt på kropp, sinne och själ. Visste du att saltvatten till exempel omgående kan lindra värk? I gammal helig visdom förstärker även vattenelementet våra känslor och viljan till förändring. D-vitamin behövs för mängder olika saker, såsom att sova bra, att stärka immunförsvaret och att vara positiv i sinnet. Den viktigaste källan till D-vitamin är solen, och detta lagras i huden flera månader efter hemkomst. 

Kanaliserade ord från öns energi:
Jag är kylig och jag är het. Jag är starkt förankrad med Afrika och ert rotchakra. Jag är också förankrad med Sydamerika vilket är ert navelchakra och solarplexus. Jag har kraften att beröra det som finns i ert hjärta. Jag rensar er först och lyfter er sedan. När ni vandrar på min mage och tar del av mina energier, får ni tillgång till krafter långt nere i Jorden. Detta för att bli vän med er själva och er egna sanning.