Event ”Den Uråldriga Visdomen” Kinna

Närvarande stunder där jag delar med mig av starka energier samt det tidlösa arvet vi behöver i dagens turbulenta samhälle. Den urgamla visdomen är likt en skatt med urminnes klokhet, bevarad i tusentals år, och för att bli viktiga nycklar som vi inte kan vara utan.

I tjugo år har jag fått lära mig oändligt mycket, ibland också det som är svårt att förstå. Jag kommer dessa kvällar del med mig av det jag aldrig förut gjort. Kommer ni tro mig? Om inte, så är jag helt säker på att ni kommer känna energierna som kommer sluta upp kring vår cirkel.
Alla möten, ursprungsbefolkningars visdom, resor, traditioner, kunskaper och erfarenheter har givit mig stora lärdomar för att kunna dela med mig på detta sätt, likt ett antikt bibliotek som passar väl in i vår moderna tid.
Den uråldriga visdomen är en helhetsväv som bär svaren på alla frågor och utmaningar vi ställs inför.

Ingen kväll kommer vara den andra lik då det är ett brett spektra vi kommer röra oss inom, från djup innerlighet till vidsträckt ytterlighet.
Välkommen på kvällar fyllda av helande energier, skratt, insikter, tysta minuter och känslomässig beröring!
Läs mer om mig HÄR

Tid: kl 18:30-ca 21:00 Kom i tid.
Datum: Onsdagen 10 april
Plats: Övre Kammarbergsvägen 2, 511 57 Kinna
Pris: 250 kr, betalas via swish eller kontant vid ankomst. Ungdomar under 25 år 50 kr.
Boka: Genom Pernilla på Nillas Homeopati, info@nillashomeopati.se, 0320-715456

Gratis avbokning senast 7 dagar innan om inte din plats kan ersättas av annan person. Ta med fylld vattenflaska och kanske en frukt. VÄLKOMMEN!