Inför ditt besök

OBS! Från och med 1 juli 2024 har jag ny besöksadress för samtal. Tryck HÄR Fram tills dess gäller adress nedan.
—————————————————————————————————————————————–
När du besöker mig, då annan adress inte anges, finner du mig centralt i Varberg, ett stenkast från tåg- och busstation. Adress: Kungsgatan 5, VARBERG 
(klicka på adressen ovan för karta)

Vid entrén finns knappsatsen/ porttelefonen. Tryck koden du fick med bokningspåminnelsen och sedan OK. Du kan också söka fram ”Livet & Själen i Harmoni” och sedan OK så går signalerna fram och jag öppnar jag dörren från mitt rum. (Skulle det vara några problem så ring mig på 0733-833271)

Gå upp för trappan och sedan till höger där en annan trappa leder dig ner till bottenvåningen. Gå in i korridoren och sätt dig ner och vänta i en av stolarna. Toalett finns precis vid min dörr.

Parkeringar finns runt omkring i området, P-skiva behövs oftast. Det finns allt från 1 timme, 2 timmar och 24 timmars parkeringar.

VÄLKOMMEN!

Du betalar genom swish eller kontant på plats hos mig. Längre kurser betalas genom erhållen faktura.

ADRESS, SWIFT NUMMER, MAIL & TELEFON MM, SE LÄNGST NER PÅ SIDAN

Jag svarar sällan i min telefon. Det har jag valt för att få lugn och ro när jag är ledig. För snabbast och säkrast kontakt maila mig på info@livetochsjalen.se. Ett sms går också bra, men eftersom jag inte ständigt är vid telefonen så kan det ta längre tid.

Varmt välkommen!