Föreläsning/Event ”Vägen för förändring” Kinna

Ibland står vi i vägskäl i livet där vi känner att något måste förändras. Vi bär på drömmar om det liv vi innerst inne längtar efter att leva, men rädslan för det okända och bristen på vetskap om hur vi förändrar, hindrar oss.
Ärligheten mot oss själva och insikt om det som skaver är början på förändringen, därefter kunskapen om hur vi bryter oss loss utan rädsla.
Oavsett om vi vill byta yrke, skilja oss, få det bättre ekonomiskt, hitta en kärleksfull partner, flytta eller annat så behöver vi lära oss om hur vi bör gå till väga samt hur energi fungerar och manifesteras. Allt för att vi skall kunna ta stegen mot kortsiktiga och långsiktiga mål.

Under min egen personliga resa att förändra mitt liv på alla fronter, har jag fått åtskilliga verktyg som jag vill dela med mig av. Utöver det har jag hjälpt människor under många år i alla former av förändring.

Kvällen innehåller inspiration och insikter om hur vi kan leva mer från hjärtats röst och samtidigt låta förnuftet få ta sin plats.

Denna kväll kommer också innehålla kraftfulla energier, korta meditationer och ett föredrag om homeopati av Pernilla på Nillas homeopati. 

 

Tid: kl 18:00-ca 20:30 Kom i tid.
Datum: Torsdagen 27 juni
Plats: Övre Kammarbergsvägen 2,  511 57 Kinna
Pris: 250 kr, betalas via swish eller kontant vid ankomst.
Boka: Genom Pernilla på Nillas Homeopati, info@nillashomeopati.se, 0320-715456

Ta med fördel med en fylld vattenflaska och kanske en frukt. VÄLKOMMEN!