Livs- & Själscoachutbildning

Om du vill hjälpa dig själv och andra att utvecklas i ett helhetsperspektiv, kan detta vara en utbildning för dig. Vill du dessutom lära dig om naturlig självläkning och få mer kunskap om att kroppen är en manifestation av sinne och själ, ja då har du troligtvis kommit rätt.
Denna utbildning innehåller en bred kunskap om att vår livsstil bygger vår hälsa, men också att andligt intresse och sökande skapar en själslig intelligens som tillför det allra bästa i vårt välmående. Att tänka i nya banor är en viktig ingrediens i denna omskakande brytningstid. God hälsa ligger långt djupare än bara medveten kost och träning. Den visdomen börjar istället inifrån och bör vara tillgänglig för oss alla, långt innan sjukdom uppstår. Fler terapeuter behövs som har kunskapen om människans potential och personliga förmågor.

Jag tog namnet ”Livs- & Själscoach” år 2017 då detta inte fanns. Samtidigt registrerade jag mitt nya bolagsnamn ”Livet & Själen” för att förena andlighetens viktiga beståndsdelar med det alternativa och evidensbaserade.
Detta år startade jag också den första ”Livs- & Själscoach utbildningen” Sedan gjorde jag en paus för att utvecklas inom fler områden.

Detta är en reviderad utbildning för att sprida en helhetssyn och ett högre medvetande. Personlig läkning och utveckling är angeläget och berikar våra liv samt stärker människors självkänsla i grunden. Det är varje människans rättighet att bli upplyst och medvetandegjord om sina möjligheter för att kunna ta hand om sin hälsa och framåtskridande på bästa sätt.

Om du vill jobba med människor i holistiska samtal eller grupper samt känner att du kommit en bit på väg med dig själv så kan denna utbildningen tillföra något riktigt bra. Har du lätt för att lyssna på andra och lägga dina normer åt sidan och dessutom är intresserad av kroppen, sinnet och själen och därtill alternativ hälsa, personlig utveckling, KBT-verktyg, närvaro och uråldrig visdom så är det perfekt.
Utbildningen innehåller många olika delar där du får tekniker och kunskap för att jobba med människor i enskilda samtal eller i grupp. Du får också en instruktörsutbildning i medicinsk qigong som är en holistisk rörelsepedagogik som stimulerar läkning och utveckling i kropp, sinne och själ.
Utbildningen är fördelade under fyra delar och är INTE online.

Vill du lära dig mer om dig själv och livet, är denna utbildning perfekt! Det kan också vara en god start för att nå insikt om vad du vill fokusera och lära dig mer om efteråt.
Dessa fyra helger kan också komplettera det du redan har kunskap om. Kanske är du stressterapeut, homeopat, näringsterapeut, healer, yogalärare, medium eller annat och vill utvecklas. Delarna är upplagda med fokus på olika ämnen, men eftersom allt hör ihop så är helheten alltid i fokus och allt vävs in i vartannat. Under utbildningen går vi också igenom hur vi på bästa sätt kan bemöta människor i samtalet. Vi kommer göra eget arbete, öva på varandra samt arbeta med exempel/ fallstudier. Det kommer också bli några uppgifter att göra hemma mellan kursdelarna.

Sorgebearbetning
Förändringsprocesser

Energimedicin & Naturmedicin 
Stress & Utmattning
Livs- & Själscoaching
Immunförsvar Hälsa & Livsstil

Känslor & Tankar
Kost & Sömn

Intuition & Medvetenhet & Acceptans

PMS Mens & Klimakteriet
Psykologi & KBT Verktyg 

Meningsfullhet & Själslig Längtan
Andning Närvaro & Meditation
Drömmar & Mål
Instruktörsutbildning i Qigong 

Del I 
Vi fokuserar på grunderna i personlig läkning och utveckling. Vi kommer arbeta med sorgebearbetning, oläkta präglingar, den fysiska kroppen, symtom, ohälsa och hälsa och medvetenheten om att kroppen minns det vi vill glömma. Vi kommer prata kroppen och känslornas intelligens, göra övningar i andning och medveten närvaro för att kunna dela med oss av dessa viktiga praktiska verktyg. 

Del II
Vi fokuserar på samtalet, förändringsprocesser, om att följa hjärtats röst, allians och delmål. Vi kommer prata stress, utmattning, hormoner och hur alla delar från tankar, beteende, mage och tarm måste belysas för att vi skall kunna återhämta oss och läka. Vi kommer också gå in på energimedicin, kroppens olika frekvenser, acceptans, PMS, mens & klimakteriet.  

Del III 
Vi fokuserar på själens intelligens, läran om energi och intuition. Vi kommer prata om hur vi kan bemöta och hjälpa människor som har en längtan efter innerlighet och meningsfullhet. Vi kommer diskutera ämnen såsom att sluta kämpa, att släppa taget, betydelsen av meditation och andlighet, kost, rörelse och motion. Vi kommer också beröra ämnen som tillit, drömmar och visioner.  

Del IV 
Under denna delen fokuserar på samtalet, även om vi berört detta i föregående delar. Ett coachande samtal är att hjälpa en klienten med motivation, att denne skall kunna hitta egna lösningar och bli mer självgående. Vi kommer prata om värdet att lyssna aktivt, att ställa öppna frågor och att sammanfatta. Vi kommer även öva på att hålla ett kortare föredrag i gruppen. Vi kommer också göra klart qigonginstuktörsutbildningen denna sista del för att vi skall kunna dela med oss av detta enskilt eller i grupp.

Välkommen att upptäcka en energikälla där kropp, sinne, medvetenhet, hälsa, miljö och andlighet hör ihop!

Pris: 16 500 kr inkl moms för alla fyra delar, varav 500 kr i anmälningsavgift 
Tider: 10:00 – ca 17:30 alla dagarna 
Plats: Varberg, exakt plats meddelas deltagarna 
Datum:
Ingen ny utbildning planerad i nuläget 
Anmälan: 
Genom ett mail till info@livetochsjalen.se

Anmälan sker till min mail info@livetochsjalen.se med några rader om dig själv samt namn, adress och telefonnummer. Antal deltagare är max 8 stycken för att kvaliteten på utbildningen skall vara den bästa. Övernattning kan ordnas. Delbetalning i fyra omgångar är möjlig. När du fått din plats bekräftad betalar du 500 kr i anmälningsavgift och då har du en plats på utbildningen som är bindande till alla fyra delarna. En till två veckor innan kursstart får du mer information via mail.

Recensioner från deltagare!

En fantastisk kurs för att hitta vägen till sitt sanna jag. Om du vill arbeta med att verkligen hjälpa människor på riktigt, är detta kursen du skall gå på. 
Eva-Lena

Kursen ger samhörighet. Jag har också insett att sorgebearbetning är en viktig nyckel till mycket. Det har varit mycket bra att få insikter om fokus på mötet med klienter. 
Susanne

Kursen har lärt mig att man kan finna stor glädje genom att läka sorg och att det inte år så farligt som man kanske kan tro. Jag har känt mig trygg och det har givit mig styrka att kunna dela med mig till andra. Ann har så många verktyg i sin låda som hon med glädje delar. Jag kan varmt rekommendera kursen.
Lina

Kursen ger bland mycket annat ökad förståelse för sorgens olika ansikten och lager. Det var också fantastisk grupp, med äkta närvaro. Glad över att få varit en del av den. 
Anneli

Kursen är kärleksfull, trygg och praktisk.
Marcus

Kuren är en utmanande utveckling. Den är stark, och det är viktigt att ha tid efter varje del för reflektion. Den öppnar upp nya vägar och nya funderingar. Det skapas väldigt starka och fina band mellan deltagarna. Sorgebearbetningen går på djupet och är väldigt läkande. 
Lena

Det har varit en utvecklande och inspirerande kurs. Sorgebearbetningen hjälpte mig att inse vikten av att gå in på djupet. Den har gett mig nya verktyg i mitt möte med klienter.
Ingela