Meditation Yoga & Sinnesfrid

En dag för att rikta din uppmärksamhet inåt för läkning, utveckling och återhämtning. Vi kommer göra meditationer, andningsövningar, sjunga mantran, yoga & qigong samt ge oss själva möjlighet att reflektera kring coachande frågor (som jag delar ut). Dessa arbetar vi med i enskild tystnad för att finna egen vägledning och egna svar.

Inga förkunskaper behövs, bara viljan att lägga din mobiltelefon åt sidan och att kliva in i ett rofyllt space utan prestation. Yogan och qigongen passar alla. Genom mjuka rörelser, stående och sittande, främjar vi flexibilitet, styrka, ett rofyllt sinne, inre och yttre balans. Healingenergin kommer strömma genom oss dessa dagar och vi tar emot fantastiska läkning och utveckling genom kraftfulla energier.
Även tid för egna reflektioner och stunder av stillhet kommer finnas. Kanske vill du bara uppleva naturen på platsen och runt kursgården.
Detta är din dag att vårda dig själv. Vid två tillfällen kommer vi ha ”sharings” (kortare samtal i gruppen för de som önskar) men det är frivilligt. Kom och återupptäck balansen mellan rörelse och stillhet i ditt liv.

Tid: kl 09:30-17:00 Kom i tid.
Plats: Enebackens Kraftkälla Tvååker
Pris: 900 kr, betalas vid ankomst via swish eller kontant
Datum: Söndagen 23 juni
Boka: Genom BOKA-knappen ovan i menyn, eller tryck HÄR

Välkommen till en dag för att boosta din egen läkande kraft och för att stimulera din utveckling!
Ta med vattenflaska, lunchlåda, anteckningsblock, penna, filt och en kudde att sitta på. Kaffe och thé kommer finnas. Yogamattor finns. Det går även bra att sitta på stol om så önskas. Boka din plats genom att trycka på ”BOKA” knappen ovan. Du kan avboka din plats 7 dagar innan utan kostnad. Vid avbokning senare debiteras din plats om inte den kan ersättas av annan person.
VÄLKOMMEN!