Mentorskap

Välkommen till mitt mentorskap!

Genom många år av utforskande, lärande och utbildningar på olika sätt inom andlighet, hälsa, alternativmedicin, medvetenhet, uråldrig visdom, psykologi och personlig utveckling har jag erhållit stor erfarenhet och kunskap. Med en bakgrund och utbildning som ekonom och som entreprenör i mina tre företag, inklusive det nuvarande, väljer jag nu genom mentorskap att dela med mig, då jag har valt att inte fortsätta med mina långa utbildningar.

I mitt mentorskap fokuserar jag på att stödja dig som redan har tagit stegen i din inre och yttre process och som söker fördjupad vägledning och förståelse. Genom en sammanslagning av mina kunskaper hjälper dig att utforska din inre värld, förstå din sanna essens och leva i enighet med hjärta och din själ.

Mitt mentorskap är unikt och styrs av din önskan. Det omfattar alla aspekter av det mänskliga livet, oavsett om det handlar om att vara förälder, företagare eller att helt enkelt omfamna gåvan att vara människa. Oberoende av var du befinner dig på din resa, är mitt mål att stödja dig i att nå nya insikter, övervinna hinder och skapa meningsfull förändring i ditt liv, kanske i ditt företag och i världen runt dig. Kanske står du i frågor om varför ditt företag eller liv står still, varför du inte kommer vidare med projekt, eller så behöver du en mentor som hjälper dig med inspiration eller rådgivning.

Oavsett om du kommer en eller flera gånger till mig, kan vi genom längre sessioner få möjlighet att utforska olika aspekter av ditt liv och dina mål på djupet. Vi tar oss tid att lyssna på dina behov, utmana dina tankemönster och stötta dig genom förändringar och utmaningar på din resa mot självförverkligande och framgång.

Tid: 2 timmar
Plats: Lindberg 21, 432 92 VARBERG
Pris: 1900 kr, betalas på plats via swish eller kontant
Boka: Genom BOKA-knappen ovan i menyn, eller tryck HÄR

Varmt välkommen på en session hos mig då vi också tar en fika med kaffe eller té!