Mina böcker

Vill du köpa båda mina böcker?
Swisha 321 kr (inkl frakt) till 123 181 47 06 samt skriv din adress så skickar jag två signerade böcker till dig.

”Den NYA människan” 169 kr
Boksläpp höst 2020

För köp swisha 232 kr (inkl frakt) till 123 181 47 06 samt skriv din adress så skickar jag denna boken som jag signerat till dig.

Har våra kaotiska samhällen gjort att vi tappat grunden till vår existens? Kanske är det då inte konstigt att människor lider. Den uråldriga visdomen behöver få upprättelse om vi ska klara av våra prövningar, vilka kommer att intensifieras. Andlighet må vara vägen, men inte destinationen, för när människor förenar själen med kroppen och livet, finns svaren på allt och vi kan börja leva på riktigt.

Den nya människan innehåller djup kunskap och visdom som läsaren kan har stor nytta av för att må bättre och för att skapa positiv förändring i det vardagliga livet. Boken riktar sig till sökande människor inom andlighet och alternativhälsa, men också till dem som vill hoppa över det som ibland kan kännas konstigt och flummigt. I boken ges konkret vägledning och den beskriver hur kraftfull naturmedicin kan verka, vilket vi människor i västvärlden ännu inte vet så mycket om. När vi känner och förstår vilka storslagna inre resurser vi har, kan vi uppnå förbättringar i våra liv och i våra gemensamma samhällen. Vi är på väg mot det målet, och det är upp till var och en hur vi kommer att uppleva resan dit.

Ann Häggebrant jobbade som ekonom fram till 2008 då hon sa upp sig för att på heltid hjälpa människor. Hennes inre resa började redan på 90-talet då hon drabbades av cancer och andra ohälsosamma symtom. Frustrationen över att läkarna inte förstod det hon själv kände inom sig, gav henne kallelsen att lära sig något nytt, något som också visade sig vara mycket gammal kunskap. Hon tog till sig av ursprungsbefolkningars visdomar och började arbeta som medium, shaman, KBT-terapeut och hälsokonsult. Den största läran stod dock naturen för. Hennes läkning och arbete med naturmedicin från Sydamerika visade sig betyda mer än hon kunnat ana, och gav flera nycklar till henne själv, familjemedlemmar och andra människor.


”Tillsammans med medicinkvinnan Sammarah” 99 kr Boksläpp augusti 2015 

För köp swisha 162 kr (inkl frakt) till 123 181 47 06 samt skriv din adress så skickar jag denna boken som jag signerat till dig.

Tack för alla fina recensioner från er läsare.

Jag skrev min bok vintern 2014/2015 och den handlar om BAKGRUNDEN till där jag befinner mig idag. Min barndom, oförklarliga upplevelser, mitt möte med en afrikansk medicinkvinna i sjätte dimensionen, min personliga och andliga utveckling samt resor till magiska platser. Andra delen av boken handlar om våra rädslor, våra utmaningar, kvinnokraft och ohälsan i samhället.

När Ann Häggebrant på märkliga vägar blev kontaktad av en uråldrig afrikansk medicinkvinna från andevärlden vid namn Sammarah, tog livet en ny vändning. Om hennes budskap om några av mänsklighetens stora utmaningar, berättar Ann om i boken ”Tillsammans med medicinkvinnan Sammarah”.

”År 2008 blev jag uppmanad av andevärlden att ge mig själv namnet MEDICINEWOMAN och att bege mig till Afrika för att köpa mig en antik mask. Jag har blivit utmanad och upplärd från en gammal svart uråldrig medicinkvinna. Genom många möten under årens lopp har många fått ovärderlig hjälp genom hennes starka kärleksenergi som också är utmanande och inte lämnar någon oberörd. Hon heter ”Sammarah” och kommer från Jordbeskyddarnas ljus, den heliga eldens och den sexdimensionella frekvensen i universum. Sammarah och hennes stjärnfolk har svaren och lösningarna på det vi människor står inför. Därav skriver jag hennes ord genom mig, om vår ökade ohälsa, sjukdomar och självmord. Om livets helhet, Jordens förändring och människors inre längtan.” Ann

För att köpa signerade böcker och få dem hemskickade maila mig på se ovan på denna sidan eller maila mig på  info@livetochsjalen.se