Personlig & Andlig Utveckling Teneriffa Dec 24

Välkommen att fördjupa relationen med dig själv!
Personlig och andlig utveckling
tillsammans med sol, värme och bad på den vackra ön Teneriffa tisdagen 3 december – tisdagen 10 december 2024! 

En meningsfull och utvecklande vecka för kroppen, livet och själen. Meditationer, promenader, andlighet, yoga, qigong, andningsövningar, coaching, intuition, gemenskap med likasinnade, sol, bad och meningsfulla samtal. Allt för djupare självupptäckt och inre balans!

Denna workshop hålls på södra Teneriffa som är en STARK PLATS och en del av AFRIKA. Ön är mycket kraftfull och passar perfekt för energiarbete, inre & yttre upplevelser, personlig och andlig utveckling. Ön är mångfacetterad med mäktig natur, vulkan, berg, valar, delfiner och ett djupt hav men också av människor som älskar sol och bad.

Meditationer & Andningsövningar
Andlig vägledning & Coaching

Yoga & Qigong
Ceremoni med naturmedicin

Promenader & Gemenskap
Meningsfulla samtal & Healing
(Eventuell en dags vandring i bergen till självkostnadspris)

Under dessa dagar får vi möjligheten att utforska oss själva genom många helande verktyg. Meditation stillar det flödande sinnet och skapar därmed mer närvaro och större medvetenhet.
Genom olika andningsövningar integrerar vi kraften i vår andning och förstår hur den påverkar vårt välmående.
Andlig utforskning och upplevelser är lika spännande som det är djupt och magiskt. Det kan vara en väg att återupptäcka våra inre resurser och styrkor, och samtidigt fungera som en trösterik källa till helande. Genom att öppna våra hjärtan för den andliga världens närvaro och kärlek kan vi finna fascination, förståelse, läkning och utveckling. Coaching är öppna frågor som vi ställer oss själva för att utforska våra beteenden, tankar och känslor. I detta skapar vi våra handlingsplaner för att uppnå våra kortsiktiga och långsiktiga mål.
Utomhus i den stilla soluppgången går vi promenader och gör yoga och qigong. Oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet kommer du kunna vara med. Genom mjuka rörelser, stående och sittande, främjar vi flexibilitet, styrka, ett rofyllt sinne, inre och yttre balans. Healingenergin kommer strömma genom oss dessa dagar då vi tar emot fantastiska läkning och utveckling genom kraftfulla energier.
Tillsammans gör vi också en helande ceremoni utomhus med naturmedicin. Det är frivilligt, som i allt annat vi gör. Genom naturens medicinska gåvor kan vi skapa ökad empati, medkänsla och förståelse, samt finna en djupare känsla av inre frid och harmoni. Mest troligt finns möjlighet att delta i en dags vandring i bergen till självkostnadspris. Mer om detta på plats.

Inga förkunskaper behövs för att delta. Under veckan får du möjlighet att upptäcka kontakten med ditt högre jag och ditt hjärta samt den kraft och självläkning som finns i dig. Gillar du dessutom sommar, sol och salta bad så blir det perfekt.

Oftast ser en dag ut såhär:
Vi samlas på morgonen då vi börjar med promenad på cirka femton minuter till en mindre strand för yogan och qigongen. Efter ungefär fyrtiofem minuter tar vi oss tillbaka igen och ses strax därefter för att fortsätta inomhus i ungefär två till två och en halv timme. Eftermiddagen och kvällen är fri, men en plats för gemenskap på stranden kommer att finnas för oss som önskar umgås. Kanske vill du istället promenera upp på berget eller ta en båttur för att titta på valar och delfiner, På kvällen kanske några av er deltagare vill gå ut och äta tillsammans, eller så ägnar vi oss åt självreflektion och vila.
Vissa små ändringar kan ske på grund av väder eller annat, för att vi skall få ut det allra bästa av vår vistelse.

Vi kommer vara i Los Cristianos. Affärer, kaféer och restauranger ligger precis runt hörnet. I december är det som en mycket bra sommar i Sverige. Räkna med 20 – 23 grader i luften på dagtid och ca 20 grader i havet, visst är det lockande? Vid intresseanmälan kommer jag ge dig kontaktuppgifterna för att boka hotellet och flyget, och det kommer finnas flera alternativ. Reser du ensam och inte vill bo och betala för enkelrum, kan jag förmedla kontakten med annan i gruppen för att dela rum.
Kanske vill du åka några dagar innan eller stanna några dagar efter kursen för att avnjuta mer av denna ö. Det finns mycket att utforska såsom att att lära sig dyka, se delfiner och valar, gå fantastiska vandringsleder, uppleva trolsk natur, paddla kajak samt njuta av ön och vädret där sommaren ständigt är närvarande. Jag ger gärna tips och vägledning till mina deltagare.

KURSPRIS: 4300 SEK
Din flygbiljett & logi tillkommer och den informationen får av mig vi intresseanmälan. 

För frågor eller anmälan skicka ett mail till info@livetochsjalen.se. Vid anmälan får du ett anmälningsdokument via mail som du skriver ut, fyller i och skickar till mig. med detta betalar du också en anmälningsavgift på 500 kr. En faktura på resterande belopp skickas ut i god tid via mail innan den skall betalas 2 veckor innan kursstart. Detaljerad information samt en deltagarlista skickas ut via mail ett par  veckor innan vi ses.

VÄLKOMMEN!