Wisdom & Messages from the Spirits

Välkommen till en kväll av uråldrig visdom och kärleksfull energi, en upplevelse som sträcker sig över tid och rum.

”Sammarah och Earthkeepers” som är en djup källa och en högre vibration, står redo att tala till oss, inte bara med ord, utan också med starka energiflöden och healing. Deras närvaro är en stark helande kraft samt möjligheter till förståelse när vi är redo att utmana oss själva och vårt sätt att tänka. Detta är inget konstigt, men ändå något vi kanske inte är vana vid. Något som sträcker sig över gränserna för vår vardagliga medvetenhet.

Många av mina kunder och vänner har läst min bok om hur jag i en ”Vision Quest” 2008 blev jag uppmanad att bege mig till Afrika för att finna en gammal trämask. Sedan dess har jag blivit vägledd och buren av en uråldrig medicinkvinna från andevärlden. Under åren har jag delat hennes visdom på ett logiskt och förståeligt sätt. Nu är det dags för något djupare, en form av transkanalisering, då jag låter energi och ord flöda genom mig så fler kan bli vägledda, känna trygghet och ta emot kraftfull healing från ”Sammarah och Earthkeepers”.

Denna kväll bär på starka helande energier, svar, vägledning och kärlek samt utmanar våra tankar bortom vardagens medvetenhet. Låt oss stiga ut ur vår trygghetszon och tillsammans öppna oss för en kväll av gemenskap och själslig berikning, där vi öppnar våra hjärtan för något mer.

Tid: kl 17:30-20:30 Kom i tid.
Plats: Beas Gongyoga, Järngatan 5, Varberg 
Pris: 450 kr, betalas vid ankomst via swish eller kontant
Datum: Se under fliken ”kalender”
Boka: Genom BOKA-knappen ovan i menyn, eller tryck HÄR

Ta med fylld vattenflaska och kanske en frukt att äta i pausen. Boka din plats genom att trycka på ”BOKA” knappen ovan. VÄLKOMMEN!