Kost & Motion

Det är ibland jobbigt att på egen hand starta en hälsosammare livsstil. Vi är alla olika och behöver olika verktyg beroende på vilka vi är och hur vi fungerar. Ofta glömmer vi det viktigaste, att vi är människor med KÄNSLOR och TANKAR.

GRUNDEN till att klara av sitt beslut om att bli friskare, lättare och piggare handlar egentligen om allting. Vi är komplexa människor där både vårt arv, miljö, präglingar, känslor, tankar, beteende, kropp oc själ spelar in. Ofta har vi en inflammation i kroppen på grund av fel kost, stress, rädslor, för lite rörelse, men även andra faktorer spelar roll. Att ta tag i kosten, motionen och sömnen utan att göra det krångligt, är att få hjälp i början, så att det inte blir tillfälligt utan istället livslångt för att det faktiskt är KUL! I början sker allt i små steg där vi tillsammans sätter upp delmål. DU är den som KÄNNER vad som passar dig bäst och det är detta vi utgår från.

Att mår bra handlar om en HELHET. Läkningen och stimulansen leder dig fram en dag i taget för att du sedan ska kunna avnjuta resultatet. Det handlar inte om att kämpa utan att med ett steg i taget förstå kroppen, känslorna, tankarna och beteenden för att hjälpa dig förstå vem du är och vad du behöver. En av grunderna till att må bra är NÄRVARO och det kan vi hitta på många olika sätt. Låt mig hjälpa dig att hitta det på det sätt som passar dig bäst. Därav kommer du bli piggare och gladare för att sedan hitta fler insikter på vägen.

Vi börjar med att titta på hur din situation ser ut, ditt förhållningssätt till dig själv, din omgivning, dina relationer och inställningen till ditt arbete med mera. Vi går igenom din fysiska kropp, din mage och tarm, vad som smärtar och eventuellt inte fungerar. Vi går igenom din nuvarande kost och jag dig kunskap om hur du steg för steg förändrar för att äta mer ren, basisk, antiinflammatorisk, och näringsrik mat. Tillsammans lägger vi fokus på vad DU tycker om. Vi ser över viktiga näringstillskott och sedan tar vi oss en titt på om, och hur du motionerar i dagsläget och vad du kan tänka dig i fortsättningen. Vi tar små steg framåt och ser inte misstagen som felsteg, utan istället en spännande lära. Vi går även igenom sömn, känslor, tankar, beteende och ditt förflutna såväl som dina drömmar och visioner. Vi kommer också prata om drömmar, glädje, avslappning samt om hur vi gör i prövningar likt sötsug, trötthet, ledsamhet och så vidare. Jag ser fram emot att hjälpa dig.

KBT
Näringslära
Kost
Motion

Närvaro Andning & Avslappning
Sömn
Personlig utveckling