Yoga Qigong & Meditation

Välkomna till en stund av frid och återhämtning mitt på dagen! Ge dig själv möjligheten att koppla av och hitta balans med en harmonisk session av yoga, qigong, meditation, mantran och andningsövningar.

Oavsett om du kommer hit som en erfaren utövare eller nybörjare, är du hjärtligt välkommen precis som du är. Utforska olika sätt att föra samman kropp och sinne för att främja välbefinnande och öka närvaron i nuet. Genom milda yogaövningar och smidiga qigong-rörelser kommer vi att sträva efter att mjuka upp kroppens spänningar och frigöra energiblockeringar. Du kan sitta på golvet eller på stol. Genom meditation och ibland mantran kommer vi att guida oss själva för mer lugn och närvaro, harmoniska tankar och inre stillhet. Andningsövningarna förbättrar vår andningskapacitet och hjälper oss hantera stress på ett mer effektivt sätt.

Det spelar ingen roll om du är rörlig som en katt eller känner dig lite stel, vårt fokus ligger på att skapa en välkomnande och inkluderande miljö där alla kan utforska och växa i sitt eget tempo. Ta den här chansen att investera i din egen hälsa och välmående under din lunchtid. Jag ser fram emot att dela denna stund av stillhet och rörelse med dig! Läs gärna mer genom länkarna nedan.

Medicinsk Yoga
Medicinsk Qigong
Meditation & Mindfulness

Tid: kl 12:00-13:30 Kom i tid.
Plats: Järngatan 2, Varberg
Pris: 200 kr, betalas vid ankomst via swish eller kontant
Datum: Onsdagar från och med 28 augusti 2024 och tillsvidare under höstterminen.
Boka: Genom BOKA knappen ovan i menyn eller tryck HÄR
OBS! Ingen terminsklass eller bindning för flera sessioner då varje tillfälle är fristående.

Ta med fylld vattenflaska. Yogamattor, kuddar och filtar finns på plats. VÄLKOMMEN!